📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Zawisza Bydgoszcz - moje kochane miasto i miejscowi ,,piłkarscy patrioci" dobrze mi znani z osiedla.....

A ktos inny moglby chciec zeby wasze rodziny zony dzieci ktos ustawil i rozstrzelal za wasze poglady... nikt z nich nie atakowal nikogo bezbronnego policja musiala ich sprowokowac. ze niszcza stadiony? kogo to obchodzi przybnajmniej napedzana jest gospodarka i praca przy renowacji a pieniadze i tak ida ze reklam sponsorow i innych prywatnych zrodel. nigdy nie slyszalem zeby kibic kibica przypadkiem zabil, a mieszkam w krakowie i kare trupow tutaj bylo na tle kibicowskim, tylko policja zabija bezpodstawnie kibicow. ze tylko ludzie prosci sie bija? kiedys sie mozecie zdziwic jak zobaczycie swojego prezesa. wiekszosc z was co pisza te debilne kometarze to bada matolow ktorym opinie wyrabiaja mas media i te "dobre" stereotypy wpajane nam od najmlodszych lat

od 7 roku zycia chodze na mecze i doskonale wiem ze nawet jeden policjant moze sprowokowac jakims glupim zachowaniem taka sytuacje? a czy chcialbym zeby moja rodzina tam byla? jesli miala by cos w glowie to kupila by bilem ta spokojny sektor a nie na mlyn. a jak by moj syn bral w tym udzial dostal po lbie i by sie pewnie nauczyl albo bili by go dopuki by nie zmadrzal. i wolal bymn zeby walczyl z policja na stadionie i odsiedzial swoje niz zeby corka grala z kolegami z klasy w sloneczko
meplant napisał/a:
i wolal bymn zeby walczyl z policja na stadionie i odsiedzial swoje niz zeby corka grala z kolegami z klasy w sloneczko
I dobrze że takich idiotów jak ty jest coraz to mniej ...

dajcie całość , ładnie pieski po dupie dostają chętnie zobaczę cały materiał

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie