👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

10 sekunda ,lewy dolny róg , krzesełko się broni !
Następnie ten sam osobnik pobija rekord świata w rzucie krzesełkiem
Następnie ten sam osobnik pobija rekord świata w rzucie krzesełkiem

Zakazać piłki nożnej, bo kibice tego "sportu" z braku emocji sami zaczynają się okładać po mordach. Niech w Polsce wprowadzą więcej sportów kontaktowych, w stylu rugby, football amerykański, czy coś innego co dla uciechy tłumu będzie sprawiać sobie ból. Dzięki temu rozładowuje się napięcie widzów.

Nie rozumiem co ma na celu niszczenie stadionu swojej drużyny. Zwykłe bydło żadna atrakcja.
Jedna z drużyn to portugalska Guimaraes, prawdopodobnie po meczu z Benficą.

Bądźcie przedsiębiorczy. Stadiony powinny być przystosowane do zmiany ról z piłki nożnej na walki gladiatorów. Murawa znika pod ziemią, pojawia się kamienna posadzka wysypana żwirem, banery z reklamami zamieniają się stojaki ze średniowieczną/starożytną bronią i jazda. Zwycięska drużyna chuliganów otrzymuje wieńce laurowe i dożywotnią opiekę medyczną w NFZecie
. A cała ta akcja za +30zł do zwykłego biletu.

wszyscy do rozp*****lenia za niszczenie krzesełek, z których normalni ludzie wiedza jak się korzysta
potem łażą takie gnoje i tylko narzekają
dzicz i tyle w tym temacie
potem łażą takie gnoje i tylko narzekają
dzicz i tyle w tym temacie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie