Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeczytaj dwa razy co to za bełkot
Czego nie rozumiesz? mogę fragmentami przetłumaczyć. To nie wstyd być upośledzonym, no chyba, że idzie za tym poparcie dla zorganizowanej grupy przestępczej, rządzącej naszym krajem przez 8 lat.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Czego nie rozumiesz? mogę fragmentami przetłumaczyć. To nie wstyd być upośledzonym, no chyba, że idzie za tym poparcie dla zorganizowanej grupy przestępczej, rządzącej naszym krajem przez 8 lat.
Upośledzony z definicji to lewak...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Najpierw się naucz czytać, zacznij od nie wycinania zdania z kontekstu, jak to robi pisowsko sowiecka tv republika.
Przeczytałem całe i nie warto było. Naszej gospodarki nie ratują Ukraińcy czy jakikolwiek inny naród tylko szara strefa i małe firmy, które nie wystawiają faktur.
Upośledzony z definicji to lewak...
Taki ze mnie lewak jak z Ciebie inteligentny prawak. Tak nota bene to oksymoron, ale nie będę tłumaczył, bo trudne, złożone zdania to dla Ciebie bełkot.
[ Dodano 2024-07-15, 22:24 ]
Przeczytałem całe i nie warto było. Naszej gospodarki nie ratują Ukraińcy czy jakikolwiek inny naród tylko szara strefa i małe firmy, które nie wystawiają faktur.
Kolejny domorosły ekonomista - wyznawca konfy xd jeśli uważasz, że milion Ukraińców pracujących w Polsce, asymilujących się, płacących tu podatki, kupujących i napędzających tym samym gospodarkę nie ma żadnego znaczenia, to nie ma sensu dalej dyskutować.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Taki ze mnie lewak jak z Ciebie inteligentny prawak. Tak nota bene to oksymoron, ale nie będę tłumaczył, bo trudne, złożone zdania to dla Ciebie bełkot.
Kolejny domorosły ekonomista - wyznawca konfy xd jeśli uważasz, że milion Ukraińców pracujących w Polsce, asymilujących się, płacących tu podatki, kupujących i napędzających tym samym gospodarkę nie ma żadnego znaczenia, to nie ma sensu dalej dyskutować.
Kupujących tak płacących podatki nie. Płacenie podatków napędza jedynie statystyki w telewizji .
Taki ze mnie lewak jak z Ciebie inteligentny prawak. Tak nota bene to oksymoron, ale nie będę tłumaczył, bo trudne, złożone zdania to dla Ciebie bełkot.
A to wszyscy przyjechali pracować i płacić podatki?

Masz rację beż ukraincòw ten kraj padnie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie