📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Wiecie co? Nie było to tu czasem zaraz po tym meczu? Coś mi świta...

Cytat:
a w telewizji mówili, że był spokój
telewizja kłamie
Przecież to są ci spokojni 'prawdziwi kibice', którzy mieli zastąpić agresywnych kiboli
Jak widać, teraz trzeba wprowadzić nowe określenie "Januszole". 99% z tych pijanych typów pewnie nie ma nic wspólnego z grupami kibicowskimi. Ja specjalnie poszedłem na strefę kibica u mnie w mieście, zobaczyć jak się sezonowi fani zezłoszczą - nie zawiodłem się... zarzygani gamonie, śpiewający brawo czechy, latające butelki itd. Jednym słowem patologia, ale większość i tak powie, że to są prawdziwi kibice a najgorsi to są ci 'fanatyczni' co wbiegli na murawę w Bydgoszczy hehe.

Było gorzej niż myślałem. Dobrze, że szybko się uwinąłem z Rynku.
Tyle flag się walało na chodnikach podeptanych. Sami patrioci. I bohaterowie.
EDIT: @up Takiego najazdu bydła to chyba od czasów Tatarów nie było. Połowa była zalana jeszcze przed "pierwszym gwizdkiem"[/u]
Tyle flag się walało na chodnikach podeptanych. Sami patrioci. I bohaterowie.
EDIT: @up Takiego najazdu bydła to chyba od czasów Tatarów nie było. Połowa była zalana jeszcze przed "pierwszym gwizdkiem"[/u]
Przyjechali Irlandczycy, pili, byli glosno, ale nie b ylo z nimi zadnych ekscesow...a przypominam, ze policja byla ta sama. Mysle, ze jasno wdiac, ze to z polaczkami cos jest nie tak.

powiem wam, tak, niestety " białe kaski " w 80% interwencji po meczach atakują kibiców którzy nic nie zawinili...

czytajac wasze komentarze to az sie zygac chce... banda "ynteligentów" .
Tak kochacie policje a zapewne zaden z was nie mial nigdy z nimi do czynienia. Najwieksze bydlo chamstwo jest na komendach.
Tak kochacie policje a zapewne zaden z was nie mial nigdy z nimi do czynienia. Najwieksze bydlo chamstwo jest na komendach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie