Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:09
Pleso93 2012-07-15, 11:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lares86 2012-07-15, 12:49
Wiecie co? Nie było to tu czasem zaraz po tym meczu? Coś mi świta...
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 12:55 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sługaSzatana 2012-07-15, 13:14 1
Zgłoś
anonymousm 2012-07-15, 13:31 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 13:35 1
Cytat:

a w telewizji mówili, że był spokój

telewizja kłamie
Zgłoś
Machol 2012-07-15, 13:50
Zgłoś
fdM 2012-07-15, 14:12 2
Przecież to są ci spokojni 'prawdziwi kibice', którzy mieli zastąpić agresywnych kiboli Jak widać, teraz trzeba wprowadzić nowe określenie "Januszole". 99% z tych pijanych typów pewnie nie ma nic wspólnego z grupami kibicowskimi. Ja specjalnie poszedłem na strefę kibica u mnie w mieście, zobaczyć jak się sezonowi fani zezłoszczą - nie zawiodłem się... zarzygani gamonie, śpiewający brawo czechy, latające butelki itd. Jednym słowem patologia, ale większość i tak powie, że to są prawdziwi kibice a najgorsi to są ci 'fanatyczni' co wbiegli na murawę w Bydgoszczy hehe.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 14:13 2
Było gorzej niż myślałem. Dobrze, że szybko się uwinąłem z Rynku.

Tyle flag się walało na chodnikach podeptanych. Sami patrioci. I bohaterowie.

EDIT: @up Takiego najazdu bydła to chyba od czasów Tatarów nie było. Połowa była zalana jeszcze przed "pierwszym gwizdkiem"[/u]
Zgłoś
Phallucifer 2012-07-15, 14:27 1
Przyjechali Irlandczycy, pili, byli glosno, ale nie b ylo z nimi zadnych ekscesow...a przypominam, ze policja byla ta sama. Mysle, ze jasno wdiac, ze to z polaczkami cos jest nie tak.
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 16:20
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 16:31 1
powiem wam, tak, niestety " białe kaski " w 80% interwencji po meczach atakują kibiców którzy nic nie zawinili...
Zgłoś
Dymekx 2012-07-15, 18:49
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-15, 20:53
czytajac wasze komentarze to az sie zygac chce... banda "ynteligentów" .
Tak kochacie policje a zapewne zaden z was nie mial nigdy z nimi do czynienia. Najwieksze bydlo chamstwo jest na komendach.
Zgłoś
massq 2012-07-15, 23:18
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem