Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
Pleso93 2014-02-21, 12:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Lam3rZ 2014-02-21, 12:34 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 12:52 1
Moshna to mi się kurczy jak oglądam takich z🤬bów
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 13:16 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 13:20 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 13:24 2
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 13:26 7
Pełno hejterów. Nie podoba mi się ten taniec, nigdy go nie tańczyłem, ale...

Jeżeli taniec-szarpaniec po pijaku na weselu, w efekcie którego nie jeden się wywala, upuszcza partnerkę, można nazwać tańcem to czemu nie to?
Fokstrot czy czacza też głupio wygląda, czy znów nawiązując do wesel "na lewo, na prawo, do góry i w dół", gdzie się ludzie obiją dupskami i jakoś nikt się nie śmieje.

Moja definicja tańca to po prostu wyzwolenie emocji w postaci różnych ruchów przy jakiejś muzyce i tyle. A jak to wygląda i jak kto "mocno" wyzwala tę energię to jego sprawa.
Zgłoś
Amelinium 2014-02-21, 13:47 1
Czyżby przystanek brudstok ?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 13:49 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 13:59 8
matis2118 napisał/a:

Widać, że kolega nie ma zielonego pojęcia co to mosh pit

-Mosh pit?
-Mom.
Zgłoś
Corradolicious 2014-02-21, 14:20 2
Zgłoś
ryb3czek 2014-02-21, 14:25 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 15:13 1
mosh to od moshnej?
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 15:21 3
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-21, 17:00 1
SłońTrojański napisał/a:

Sorry, nie wiem. Rzadko bywam w zoo.

Nie wiesz, bo pewnie nie robią takich rzeczy na koncertach One Erection.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem