Megatrans666 napisał/a:
Nie wiem, dajesz.
Wiesz czym się różni przejechany murzyn od przejechanego psa?
Przed psem są ślady hamowania.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
TwójCzarnyPan napisał/a:
Nie znacie się, to jest zajebiste. Gdzie znajdę całość?
W zoo 🙂
TwójCzarnyPan napisał/a:
Nie znacie się, to jest zajebiste. Gdzie znajdę całość?
Jeśli to poważnie piszesz, bo ja... poważnie tak myślę. Chciałbym dorwać utwór, może być zajebista faza, lepsza niż w drugiej części Freedom Rage Against the Machine!
darek1234 napisał/a:
Jeśli to poważnie piszesz, bo ja... poważnie tak myślę. Chciałbym dorwać utwór, może być zajebista faza, lepsza niż w drugiej części Freedom Rage Against the Machine!
Jak najbardziej poważnie piszę. A że sadolowi profani nie potrafią docenić, to c🤬j z nimi.
Shazam mówi: Kwabz Hyper Dance.
Nie no ten utwór mnie zafascynował, ma ktoś może namiary na stronkę tego wykonawcy?
Ta pieśni, naprawdę porusza serca, zresztą piosenki o miłości zawsze wzbudzają we mnie wzruszenie.
Ta pieśni, naprawdę porusza serca, zresztą piosenki o miłości zawsze wzbudzają we mnie wzruszenie.
Pilot-latawca napisał/a:
Nie no ten utwór mnie zafascynował, ma ktoś może namiary na stronkę tego wykonawcy?
Dobra faza!

@darek1234: Dzięki bardzo, ma gość talent, to aż nieprawdopodobne!!! To zmienia wiele w muzyce na całym świecie, może doczekamy się koncertów w kraju? Może chociaż zaproszą go do Zielonej Góry, na festiwal Piosenki Radzieckiej?🤔
Pilot-latawca napisał/a:
@: Dzięki bardzo, ma gość talent, to aż nieprawdopodobne!!! To zmienia wiele w muzyce na całym świecie, może doczekamy się koncertów w kraju? Może chociaż zaproszą go do Zielonej Góry, na festiwal Piosenki Radzieckiej?🤔
Zorganizuj, na pewno przyjadą
Jedno jest pewne nih🤬ja nie uwierzę naukowcy, że my biali i oni czarni mamy wspólnych przodków