Kierowany przez kobietę
.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Specjalnie sie zalogowałem żeby dać piwo za malucha. Pozdro magixs, YOU MADE MY DAY!

Twoje auto?? potrzeba mi osłony na rozrząd ;p jeśli masz 1,9 dci to pisz na priv XD Za ch*ja nie moge używanej znaleźć, na allegro jest jedna i juz 8 dzien idzie i chyba nie dojdzie ;/
to był polonez 1.3 16v na wtrysku, tak mi sie wydaje ale mogę się mylić

Bzzykacz napisał/a:
to było audi
wy dałny

Whaaaat!!!??? Za takie coś warny? Czas przenieść się na samosia.pl, a modowi gratuluje spięcia.
dalsze losy tego auta bezsprzecznie łączą się z Polską. Za 5 tygodni będzie na otoloto.pl---- Volvo xc90 100% bezwypadkowy, 100% oryginalny lakier, niedowiarków zapraszam ze swoimi miernikami,od niepalącego kierowcy, mało jeżdżone z widocznymi śladami użytkowania(zostawią jakieś przytarcie albo sami je zrobią) w międzyczasie cofną licznik standardowo, o jakieś 180000 km i dokupią pustą książkę serwisową którą sami wypełnią. Przeciętny kowalski weźmie 25 tysi kredytu i pojedzie po okazję w okolice Opoczna albo do FSD (fabryka samochodów Drezdenko)
mat88 napisał/a:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Whaaaat!!!??? Za takie coś warny? Czas przenieść się na samosia.pl, a modowi gratuluje spięcia.
Przeczytaj za co dostał najpierw.Do tego dopisz multikonto x5:
sadistic.pl/warnings.htm?mode=detail&userid=341687