Zagadka
k................5
• 2013-10-17, 10:14
Dwa identyczne budynki wybudowane w tym samym czasie.
W jednym mieszkają ludzie w drugim bydło... yyy znaczy się społeczność romska.
Zgadnijcie w którym mieszka bydło.. znaczy cyganie
Cyganie to gówno, a bydło to 90% społeczeństwa.
tomek1491,
to jest paśnik a nie mieszkanie
F................a
2013-10-17, 15:47
Nie wiem, ale biorąc pod uwagę nasze polskie prawo, dostali z socjala ten ładniejszy blok.
S................a
2013-10-17, 16:06
Koleś prowadzący wóz Google przez te tereny musiał mieć żelazne nerwy... Albo szybko pop🤬lać, żeby mu kół nie zaj🤬i...
Co tam dadzą im włodarze miasta nowe mieszkania
przechodzę dzień w dzień koło lombardu. 3x w tygodniu widzę jedną cygankę w lombardzie. Ciekawe co zostawia bo wątpię żeby coś kupowała.
Większość balkonów i okien jest czarna bo się gruzojady fajczyły.
Jedno z okien.
Ostatnio często jeżdżę na Słowację i powiem szczerze, że jeszcze k🤬a w całym swoim życiu nie widziałem tylu osób żrących gruz.
No przecież w ciągu dziesięciu minut obserwacji głównej ulicy w centrum Bratysławy, to co druga osoba była gatunku romskiego.
Są przeróżne odłamy, od typowych zjadaczy gruzu, po wystylizowanych na milionera brudasów w mercach (duża część na Austriackich blachach).
Są tam też typowe getta romskie, gdzie film 13 dzielnica to przy tym mały c🤬j.
Dziwie się tylko kto był na tyle głupi, żeby ich tak swobodnie tam powpuszczać, a oni żyją sobie swobodnie jak cegła w gruzie za pieniądze podatników...
Mówią, że Polski naród jest nie tolerancyjny i wydaje mi się, że jednak, to jest naszą zaletą.
W jednym budynku jest 8 pięter, a w drugim 6
Krosno. Także z Google Street View:
Skurewsynki
@up
Najwidoczniej zdążyli już dwa pietra wp🤬lić...
spok
2013-10-17, 17:30
Zapraszam do zwiedzania osiedla:
goo.gl/maps/i0OrK
Zwracam uwagę na kratki i studzienki kanalizacyjne na osiedlu, a raczej ich brak.
C................c
2013-10-17, 20:52
osiedle Lunik, jeden wielki syf dla cyganów.
woda jest tam 2x w ciągu dnia.
i tak z niej nie korzystają.
co do kolegi piszącego wcześniej ze na Słowacji widział pełno cyganów, owszem i niestety jest tam to plaga, 80% społeczeństwa to Słowacy, reszta to cygani, co dla małej 5 milionowej Słowacji jest niezwykle ciężkim brzemieniem... ale to wina Słowaków że nic z tym nie robią.
ostatnio będąc w Koszycach zaciekawił mnie pewien fakt - w prawie każdym parterowym mieszkaniu na balkonach są kraty anty-włamy - zgadnijcie kogo boja się właściciele mieszkań, minimum 80% balkonów na parterze ma takie kraty.