📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:05
gnat8 napisał/a:
debaser jak oni na nas gorole to my na nich hanysy, mozna z beka bez obrazy tak samo jak sledz z betonem
A teraz przetłumacz ten niemiecko-węglarski dialekt na język polski. Pośmiejemy się wszyscy.
Szwarna dziołcha.
Wszystkie kundle szczekające "hanys hanys" leczą po prostu swoje kompleksy. Jeden z drugim albo pryszczaty albo 150 w kłębie albo 7 cm we wzwodzie albo 1,2 tys na etacie kopidoła, to sobie musi znaleźć ofiarę, by poczuć się lepszy.
Wszystkie kundle szczekające "hanys hanys" leczą po prostu swoje kompleksy. Jeden z drugim albo pryszczaty albo 150 w kłębie albo 7 cm we wzwodzie albo 1,2 tys na etacie kopidoła, to sobie musi znaleźć ofiarę, by poczuć się lepszy.
SQT napisał/a:
A to jak polityk z Ciebie zrobi nie wiem, Ukrainca to też będziesz przyklaskiwał? Czyli ludzie z Częstochowy to też hanysy?Przykro że nie znasz podziału administracyjnego Polski.
hanysy to niestety ale podludzie podobna kategoria do cyganow mam duzo do czynienia z nimi w pracy i to jest tragedia
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie