Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
e................r 2015-05-30, 22:52
slyszem, ze korsarze z rocznika 95-98 futrzeją na lato, to fakt!
Zgłoś
gtsphinx 2015-05-31, 0:04 17
K🤬a myślałem, że żyda za pejsa ciągnie

podpis użytkownika

"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man."
Zgłoś
Bardok 2015-05-31, 0:17
To auto po prostu ma tasiemca! Tak, jestem znafcom.
Zgłoś
Belmondos 2015-05-31, 0:17 1
Teraz jak bedzie chcial sprzedac to auto to moze w opisie napisac, ze jest odrobaczone

podpis użytkownika

Aby być wielkim mistrzem, musisz uwierzyć, że jesteś najlepszy. Jeżeli nie jesteś, udawaj, że jesteś.
Zgłoś
djted 2015-05-31, 1:31
P🤬licie. Kota pod maską miał
Zgłoś
cholok 2015-05-31, 3:38
kupiłem colta 96, w NL i to samo mialem. skończyło sie jak reszte tego wyplułem gdzies na autostradzie. gość za mną myślał ze kot mi sp🤬olił przez wydech. ja tam nie wiem auto głosno nie chodzi. było to juz z 15 tys. a nadal colcik sobie smiga bez problemów.
Zgłoś
rew123321 2015-05-31, 9:30
widocznie cyganie nią jeżdżą, bo tasiemca ma od niemycia się
Zgłoś
Łynkcynkpynkcynk 2015-05-31, 10:04 1
To jest grzywa konia mechanicznego
Zgłoś
K................0 2015-05-31, 10:12
debile na filmiku, janusze w komentarzach
wstyd mi za rodaków
Zgłoś
jinn 2015-05-31, 15:29 1
Kaczorowy napisał/a:

Pitu-pitu - silnik się kończy - na tyle wałek rozrządu ma dość że nie otwiera w pełni zaworów-i temperatura wykończyła katalizator i wypaliło tłumiki, dlatego wypluwa otulinę. Norma w oplu.

Następny teoretyk. Mi przydarzyło się coś podobnego w Vectrze C 3.2 V6(BEZ GAZU!) przy przebiegu 210k km dwa lata temu. Wymieniłem tłumiki końcowe, silnik się nie skończył i ma się bardzo dobrze do dziś, podobnie jak fabryczny katalizator. Jest to normalny efekt wypalenia tłumika skokami temperatur wynikającymi z przejeżdżania przez duże kałuże jesienno-zimową porą.
Zgłoś
K................n 2015-05-31, 15:42
@benykuleczka84
O kuuurrrrwaa!!! Co to jest? Piwo!
Zgłoś
k................m 2015-05-31, 15:44
Kaskaderdx10 napisał/a:

debile na filmiku, janusze w komentarzach
wstyd mi za rodaków

Przyszedł nasz mentor, zachwycił jakże merytoryczną wypowiedzią i poszedł. Janusz i debil w jednym.

KondziuSzczecin napisał/a:

@benykuleczka84
O kuuurrrrwaa!!! Co to jest? Piwo!

Przecież było na głównej, tasiemiec chyba jak dobrze pamiętam.
Zgłoś
kamruk111 2015-05-31, 22:04
Włókno szklane. Tłumik do wymiany.
Zgłoś
e................n 2015-06-01, 0:42
ale skąd futro w silniku hahaha dobre. tak jak ktos wyzej napisal wyglada to na wlokno szklane. blackbird.ru/FAQ/cantest/cantest-22.jpg - packing. pewnie cos pękło jeblo i wyszlo ale niewiem nieznam sie dobrze ;D
Zgłoś