👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

slyszem, ze korsarze z rocznika 95-98 futrzeją na lato, to fakt!
Teraz jak bedzie chcial sprzedac to auto to moze w opisie napisac, ze jest odrobaczone

debile na filmiku, janusze w komentarzach
wstyd mi za rodaków
wstyd mi za rodaków

Kaskaderdx10 napisał/a:
debile na filmiku, janusze w komentarzach
wstyd mi za rodaków
Przyszedł nasz mentor, zachwycił jakże merytoryczną wypowiedzią i poszedł. Janusz i debil w jednym.
KondziuSzczecin napisał/a:
@benykuleczka84
O kuuurrrrwaa!!! Co to jest? Piwo!
Przecież było na głównej, tasiemiec chyba jak dobrze pamiętam.

ale skąd futro w silniku hahaha dobre. tak jak ktos wyzej napisal wyglada to na wlokno szklane. blackbird.ru/FAQ/cantest/cantest-22.jpg - packing. pewnie cos pękło jeblo i wyszlo ale niewiem nieznam sie dobrze ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie