K🤬a!! na sadolu?? Dzieci, krokodylki, słodycz w każdym calu. Rzygam tęczą. JA p🤬le. Żałuje że dożyłem dnia dzisiejszego...

Moja babcia zawsze mówiła że mam długi
zawsze też w odpowiedzi słyszała ze lepiej mieć długi a nie krótki
zawsze też w odpowiedzi słyszała ze lepiej mieć długi a nie krótki

Pozwolę zacytować samego siebie
Chociaż z drugiej strony nikt nie przyp🤬ala się do tych pseudożartów typu moja dziewczyna... A powinno się, bo są dnem.

chrap napisał/a:
Duża ta rodzina, bo dziesiątki innych ludzi w necie ma tą samą siostrzenicę.
Chociaż z drugiej strony nikt nie przyp🤬ala się do tych pseudożartów typu moja dziewczyna... A powinno się, bo są dnem.
Jezus wychodząc z jaskini zadał tę zagadkę Marii Magdalenie...
podpis użytkownika
[img:828ef4904d]http://img96.imageshack.us/i/465397.gif/[/img:828ef4904d]
Jasne bo to twojego dziecka;( hahha dobre sobie starsze niz internet....
podpis użytkownika
Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
KomentującyPanicz napisał/a:
up Ty jeszcze matury nie zdales, a p🤬lisz, no i musze Cie uswiadomic, ze w zawodowce nie bedziesz mial matury, a wiec z gory jestes skazany na zycie w stylu 'Czekajac na Sobote' Chyba, ze jestes ogarniety i myslisz, bo to w Polsce jest nabardziej potrzebne do zdobycia jakze zacnej pracy
![]()
Tu Cię zaskoczę, bo mam maturę (co prawda najmłodszy rocznik jestem) bo tegoroczny maturzysta. I na przyszłosć nie obrażaj ludzi, których nie znasz. A jak chcesz na mnie naskoczyc to pisz do mnie a nie na forum publicznym. Dziekuje

KomentującyPanicz napisał/a:
up Ty jeszcze matury nie zdales, a p🤬lisz, no i musze Cie uswiadomic, ze w zawodowce nie bedziesz mial matury, a wiec z gory jestes skazany na zycie w stylu 'Czekajac na Sobote' Chyba ze jestes ogarniety i myslisz, bo to w Polsce jest nabardziej potrzebne do zdobycia jakze zacnej pracy
![]()
no, ale zamknij k🤬a ryj..
niezłe suchary sobie dzieci w przedszkolach opowiadają. A później podrośnie takie i będzie w necie je wypisywać i czekać na aplauz