Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:33
Zagorzały kibic!
konto usunięte • 2012-04-11, 12:39
Cała prawda wyszła na jaw! Film zrobiłem jeszcze jak było dość głośno w temacie kibiców, ale nie mogłem się zebrać, by go wrzucić.

Zgłoś
konto usunięte 2012-04-11, 23:35 1

Kogut na prezydenta
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-12, 1:05 1
kraczek napisał/a:

Kogut na prezydenta

faktycznie straszna obłuda i podwójne standardy, pewnie jeszcze straszył benzyną za 5zł a potem podniósł ceny do 6, albo obiecywał walkę z państwem policyjnym a w 2011 pobił rekord UE w ilości inwigilowanych obywateli, albo obiecał obniżenie podatków a potem podwyższył wszystkie możliwe i wprowadził jeszcze nowe, albo gadał o polityce miłości a potem o dożynaniu watahy...o sorry, pomyliło mi się z płemiełem
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem