K🤬a jaki syf, takie "recki" powinny trwać max 5 minut, parę przekleństw, suchar i do widzenia. Na dodatek co to za moda na odkopywanie gier z przed 7 lat?
kupiłem za 10 w dniu premiery. zajebista giera
podpis użytkownika
You're Never Fully Dressed Without a Smile
skoro uważa, że gra jest c🤬jowa i nie wie co o niej powiedzieć, to po co ją recenzuje

@up
Wyświetlenia?
"Sława"?
Nudzi mu sie?
Mamy za mało żałosnych v-logerów?
Wyświetlenia?
"Sława"?
Nudzi mu sie?
Mamy za mało żałosnych v-logerów?

Trochę wyjaśnienia:
1. W Zagrajmy w crapa ten człowiek ocenia ciulowe gry komputerowe. Specjalnie jest tak zrobione, a często pomysł na recenzje podsyłają mu ludzie.
2. To jest jedna z jego serii video na youtube. Są też inne poważniejsze. Np. w innych filmikach ciekawie opowiada o tym jak kiedyś się grało lub o grach na commodore.
3. Tak poza tym p🤬licie... pozerski cienias itp. Sami byście nagrali najwyżej jakieś gówno jak wasze własne wyczyny po pijaku.
4. Jak komuś się podoba to obejrzy na youtube i nie widzę sensu wstawiania więcej tego na sadola ( już był jakiś filmik z nim)
Zresztą ludzie tu są ekspertami od wszystkiego i nie podoba im się prawie nic oprócz śmierci, bólu, bluzgania na rząd i europę, eksterminowania czarnych, arabów i pedałów.
1. W Zagrajmy w crapa ten człowiek ocenia ciulowe gry komputerowe. Specjalnie jest tak zrobione, a często pomysł na recenzje podsyłają mu ludzie.
2. To jest jedna z jego serii video na youtube. Są też inne poważniejsze. Np. w innych filmikach ciekawie opowiada o tym jak kiedyś się grało lub o grach na commodore.
3. Tak poza tym p🤬licie... pozerski cienias itp. Sami byście nagrali najwyżej jakieś gówno jak wasze własne wyczyny po pijaku.
4. Jak komuś się podoba to obejrzy na youtube i nie widzę sensu wstawiania więcej tego na sadola ( już był jakiś filmik z nim)
Zresztą ludzie tu są ekspertami od wszystkiego i nie podoba im się prawie nic oprócz śmierci, bólu, bluzgania na rząd i europę, eksterminowania czarnych, arabów i pedałów.

@MrCollie po c🤬j wyjasniasz? Koles jest zalosny i tyle, usmiech na mej twarzy pojawil sie raz. Jak wylaczylem to gowno.
I co do tematu uzyje cytatu z filmiku "nie wiem co myslal tworca tworzac to gowno".
I co do tematu uzyje cytatu z filmiku "nie wiem co myslal tworca tworzac to gowno".
fakt, gra wyglada smiesznie, ale dop🤬lac sie do grafika ze sofa ma 24 polygony ? dla goscia ewidentnie wiecej znaczy lepiej, dla kazdego normalnego grafika mniej znaczy lepiej
ale co tam.. zwyczajnie widze w tym filmie tylko nieuzasadniony hejt

Widzę go po raz drugi na sadolu (przypadkiem sie na niego natknąłem) i moim zdaniem to ten recenzent jest lekko upośledzony i jedyną szkołą jaką skończył jest najbliższa dla niego podstawówka. Język jaki używa jest na poziomie debila... Współczuje kiedyś ew. jego ślepej i bezrękiej dziewczynie bo na jej miejscu wstydziłbym się wyjść z nim na ulicę. Porażkowe zachowanie, gada o gimbusach z pogardą a sam nawet sie do nich nie dostał czyt. zatrzymał się na et. 6 kl. szkoły podst. Przykro, że tacy ludzie sa oglądani przez społeczeństwo, że wgl żyją i egzystują.... Na stos z takimi, na c🤬j to opisuje c🤬jowe gry, nikt nie każe mu w nie grać, a jego podnieta jest na poziomie orgazmu kozy ciapetego.
hahahah
Oplułem się pepsi kiedy pokazywał, jak kroczy bokiem
oooo k🤬a!
Oplułem się pepsi kiedy pokazywał, jak kroczy bokiem

podpis użytkownika
Dziewczynki zapraszam na pw

coś czuję że wszyscy bez maści na ból dupy, "...będę zap🤬lać na galerze, sami, robiąc kółka wokół Australii..."