👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@ileśtamxup to nie mysz tylko szczur. Mało który kot upoluje szczura. Zimne pi..mleko jak już ktos napisał dla kota.

@up
koty z chęcią jedzą mleko, jednakże większość z nich nie toleruje laktozy i dostają sraczki po tym, więc nie powinno im się podawać tegoż trunku
koty z chęcią jedzą mleko, jednakże większość z nich nie toleruje laktozy i dostają sraczki po tym, więc nie powinno im się podawać tegoż trunku

ja swoich kotów nigdy nie poję mlekiem, co jakiś ups wcześniej napisał, nie służy im tak jak większości dorosłych ludzi w nadmarze,ale surowe mięsko wpierdzielają szybko,
jednak ten kotek jest zajebisty
popatrzcie na skalę jego do upolowanego szczura
jednak ten kotek jest zajebisty
popatrzcie na skalę jego do upolowanego szczura
TT4 napisał/a:
Po to udomowiliśmy koty ażeby zwalczały gryzonie coby nie czyniły nam szkód.
Kota nie "udomowiliśmy My" tylko jaki pra przodek Kruszwila w Egipcie
Zainteresowanych odsyłam do linku "http : / / wszystkookotach . pl / udomowienie-kota /"
A do debili którzy wiedzą lepiej apeluję żeby się zabili, ale przy okazji nagrajcie koniec waszej wegetacji, przynajmniej będzie materiał na harda.
Pozdrawiam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie