👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ktoś jej się w odbyt spuszcza - a ta mina to tzw błogostan
opcja b) stawia stolca i pierdzi aż jej oko mruży
Dick napisał/a:
ktoś jej się w odbyt spuszcza - a ta mina to tzw błogostan
Znawca tematu widzę.

Skoro już jesteśmy przy gifach z cyklu "spróbuj obejrzeć to tylko raz" to też coś zapodam:

Ta bije na głowę wszystkie inne, chyba najsympatyczniejszy ryjek w necie IMHO.

@kobziarz
jakby człowiek szczeniaczka oglądał, ale razy tysiąc do słodyczy...przerażające
jakby człowiek szczeniaczka oglądał, ale razy tysiąc do słodyczy...przerażające

Bym napisał słowo na R, które kończy się ...bym, ale nie zaryzykuję warna, dlatego napiszę "Kawaiiiiiiiiiiiii"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie