👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja w kwesti formalnej.Ta fryzura może być stosowana tylko i wyłącznie na sylvestra, czy można ją nosić także na codzień?

Wy się śmiejecie, a ja znam osobiście człowieka z taką fryzurą..
scyzoryk, scyzoryk, tak na nieeego wołają, jak to kiedyś podobnie Staszewski raczył zaśpiewać.
scyzoryk, scyzoryk, tak na nieeego wołają, jak to kiedyś podobnie Staszewski raczył zaśpiewać.

"A najlepsza fryzura jeśli jeszcze nie wiecie , krótko z przodu długo z tyłu i wąsy na przedzie"
Tylko wąsów brak :/
Tylko wąsów brak :/

To z tyłu służy do trzymania głowy jak ktoś rzyga. Amatorzy...

suiCid3R napisał/a:
Ja w kwesti formalnej.Ta fryzura może być stosowana tylko i wyłącznie na sylvestra, czy można ją nosić także na codzień?
To juz zależy od indywidualnych upodobań.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie