Wyimaginowany Esteta napisał/a:
Prostackie ścierwo dla plebsu.
EEEEEEEEEEEEEEEEE SIAAARAP!!!!!
Konto usunięte
2011-02-05, 20:42
rabson napisał/a:
EEEEEEEEEEEEEEEEE SIAAARAP!!!!!
Polski hip-hop to muzyka dla zwierząt, pariasów i nizin społecznych.
Konto usunięte
2011-02-05, 22:01
Wiec chce Ci tylko powiedzieć ze wyrazając sie tak o innych ludziach ze są niziną społeczną czy zwierzęciętami pokazujesz ze jesteś jeszcze gorszy... Dlaczego? a odpowiem Ci dlaczego bo nie szanujesz drugiego człowieka i mozesz srać na polski Hip-Hop i mówić ze to ścierwo i j🤬e gówno ale jeżeli mówisz ze to muzyka nie dla ludzi a dla zwierząt czyli uważasz ludzi którzy słuchaja tej muzyki za zwierzęta to jestś K🤬A GORSZY bo nie masz prawa nikogo poniżać bo słucha takiej albo innej muzyki. Zwierze jest od Ciebie lepsze bo szanuje osobniki tego samego gatunku!
I swoja drogą nie wiem dlaczego Cie k🤬a ucze zasad moralności i etyki przeciez ktoś sie spłodził ...
Konto usunięte
2011-02-05, 22:52
Ej, ja przecież nikogo nie poniżyłem, ja po prostu STWIERDZIŁEM fakt. W tamtym roku prowadzone były (oczywiście przez w pełni wykwalifikowany sztab ekspertów wspomaganych przez niemieckich psychologów) bardzo obszerne badania, mające nakreślić, jakie grupy społeczne najczęściej sięgają po muzykę hip-hopową. Wyniki badań okazały się być dla wielu naprawdę wstrząsające; zdecydowaną większość, stanowił tak zwany plebs i pospólstwo, czyli jednostki prymitywne, biedne, pozbawione jakichkolwiek perspektyw na życie i własnego dachu nad głową. Krótko mówiąc- odpowiednicy starorzymskich proletariuszy i indyjskich pariasów.
Konto usunięte
2011-02-05, 23:03
@up: Zajebiście wiec mniej wszystkich za plebs... Tych co jeżdzą mercedesem i słuchaja Hip Hopu w samochodzie i cieci pokorju peji wszystkich za takich uważaj a daleko zajdziesz... i nie wierz niemcą nigdy!
Konto usunięte
2011-02-06, 0:06
@Wyimaginowany Esteta
SP🤬ALAJ k🤬o babilońska i murzyński c🤬j w dupę za takie p🤬lenie
a i jeśli dostanę ostrzeżenie to temu gównojadowi Wyimaginowanemu Estecie też się należy
Konto usunięte
2011-02-06, 0:13
Asmodeusz napisał/a:
@Wyimaginowany Esteta
SP🤬ALAJ k🤬o babilońska i murzyński c🤬j w dupę za takie p🤬lenie
a i jeśli dostanę ostrzeżenie to temu gównojadowi Wyimaginowanemu Estecie też się należy
Cicho, czołgu on ma racje. Zresztą ty wulgarnie GO obrażasz a on to GÓWNO.
Swoją drogą fajna ilość postów:
Konto usunięte
2011-02-06, 1:15
elGrand3 napisał/a:
Swoją drogą fajna ilość postów:
Od początku wiedziałem, że z tym typem jest coś nie tak.
Konto usunięte
2011-02-06, 1:22
nigdy nie słyszałem żeby w sadistica się grało

moc szatana ? co ty w jakaś tibie nap🤬lasz czy wow'a ?
@Asmodeusz srry za piwo, miałem tylko sprawdzić twój profil.
Konto usunięte
2011-02-06, 19:21
elGrand3 napisał/a:
nigdy nie słyszałem żeby w sadistica się grało
moc szatana ? co ty w jakaś tibie nap🤬lasz czy wow'a ?
nie gram ani w "wow'a" tym bardziej "tibie". Ty (być może) modlisz się do ukrzyżowanego cieśli a ja do Asmodeusza. Nie ograniczaj się tylko do gier komputerowych w ocenianiu ludzi.
ja tylko sie zastanawiam skąd wniosek, że slucham hiphopu a tym bardziej polskiego ? Ke?!
podpis użytkownika
www.fr-rabiej.pl