Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:02
Zajebista rozkmina o kupie !
konto usunięte • 2011-02-04, 15:31

Macie tu zajebistą rozkminę Słonia którego pewnie już zdązyliscie poznac i Miksera , nie tylko dla słuchaczy hip hopu .Polecam !
Jesli wam sie to spodoba to zerknijcie na jutuba tam jest więcej wycinków z ich audycji !
Zgłoś
rabson 2011-02-05, 20:28
Wyimaginowany Esteta napisał/a:

Prostackie ścierwo dla plebsu.

EEEEEEEEEEEEEEEEE SIAAARAP!!!!!
konto usunięte 2011-02-05, 20:42
rabson napisał/a:

EEEEEEEEEEEEEEEEE SIAAARAP!!!!!

Polski hip-hop to muzyka dla zwierząt, pariasów i nizin społecznych.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-05, 22:01 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-05, 22:52
Ej, ja przecież nikogo nie poniżyłem, ja po prostu STWIERDZIŁEM fakt. W tamtym roku prowadzone były (oczywiście przez w pełni wykwalifikowany sztab ekspertów wspomaganych przez niemieckich psychologów) bardzo obszerne badania, mające nakreślić, jakie grupy społeczne najczęściej sięgają po muzykę hip-hopową. Wyniki badań okazały się być dla wielu naprawdę wstrząsające; zdecydowaną większość, stanowił tak zwany plebs i pospólstwo, czyli jednostki prymitywne, biedne, pozbawione jakichkolwiek perspektyw na życie i własnego dachu nad głową. Krótko mówiąc- odpowiednicy starorzymskich proletariuszy i indyjskich pariasów.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-05, 23:03
@up: Zajebiście wiec mniej wszystkich za plebs... Tych co jeżdzą mercedesem i słuchaja Hip Hopu w samochodzie i cieci pokorju peji wszystkich za takich uważaj a daleko zajdziesz... i nie wierz niemcą nigdy!
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-05, 23:30
Smoke This Shit man.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-06, 0:06 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-06, 0:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-06, 0:18 1
się gra się ma moc szatana
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-06, 1:15
elGrand3 napisał/a:

Swoją drogą fajna ilość postów:

Od początku wiedziałem, że z tym typem jest coś nie tak.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-06, 1:22
Zgłoś
KurwaRomantyk 2011-02-06, 18:39
@Asmodeusz srry za piwo, miałem tylko sprawdzić twój profil.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-06, 19:21
Zgłoś
rabson 2011-02-16, 9:09
ja tylko sie zastanawiam skąd wniosek, że slucham hiphopu a tym bardziej polskiego ? Ke?!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem