👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze, że nie ma krzesełka na kółkach bo mógłby wjechać na ulicę przypadkiem i by go auto walnęło.

nie mam nic do czarnych, ale dlaczego tylko biali rzucają mu dolarsy ?

colaorginal, to wrzuć ten filmik jeszcze raz i sobie zamień niepasujący wyraz

Mimo, że podoba mi się jak gra, to uważam, że to zbyt głośne rytmy jak na "ulicę". Nie każdy chciałby idąc do pracy, bądź w niej będąc, słyszeć jak dudni w bębny.
No i jakim cudem taki człowiek trafia z bębnami na ulicę a nie do porządnego zespołu albo chociaż orkiestry?
Moim skromnym zdaniem dobry perkusista jest nie tyle ultra efekciarski co dokładny. Ten typo robi za jednoosobową orkiestrę, ale słuchanie tego to jak kakofonia dla mnie. Nie wyobrażam sobie, jak można by to tego grać na gitarze czy czymkolwiek innym. Czarowanie podwójną stopą to jeszcze nie szczyt umiejętności.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
u nas przyjechała by straż miejska i założyła blokady na talerze

Myślę że fakt iż gość ma bluzę z logiem firmy produkującej zestawy perkusyjne nie jest zbiegiem okoliczności. W sumie dobra reklama

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie