👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up przecież ty na wsi na co dzień masz do czynienia z kozim (i nie tylko) gównem i nie masz oporów więc jak to jest ?

Miałem kiedyś okazję widzieć poranne funkcjonowanie monopolowego, do którego przychodzili klienci o 4/5 rano żeby kupić 100/200 na rozruch. Ten koleś robi podobnie tylko z inną substancją. A podobno nie uzależnia...

walkes napisał/a:
A podobno nie uzależnia...
Myślałeś, że trawsko nie uzależnia?

Niеbieski napisał/a:
Myślałeś, że trawsko nie uzależnia?![]()
Bojownicy walczący o legalizację głoszą, że nie uzależnia. Stąd ta ironia.

walkes napisał/a:
Bojownicy walczący o legalizację głoszą, że nie uzależnia. Stąd ta ironia.
Daj spokój, oni mają po piętnaście lat i nie wiedzą co mówią.

Niеbieski napisał/a:
Myślałeś, że trawsko nie uzależnia?
![]()
Teksty, że trawa nie uzależnia, wypowiadają osoby, które same są uzależnione. Normalny mechanizm, jak przy każdym innym uzależnieniu.
Gość z tego filmiku, na pierwszy rzut oka wygląda mi na zatraconego w ćpaniu barana. Kręcąc filmik jak bierze narkotyki, osiągnął chyba szczyt swoich ambicji. No cóż, ale można mu chyba pogratulować? Jak widać zdobył niezły applause wśród gimnazjalistów i całej rzeszy ćpunów.

Jak siedze w pokoju tydzien(choroba), tylko w łóżku i patrze się w tv jestem bardziej czysty. O.o
Też zajarałbym, ale dropsy lepsze.
Też zajarałbym, ale dropsy lepsze.
Nie ma to jak chwalić sie uzależnieniem. Przecież to jest ułomność. Oj zmieniła nam się Polska
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie