Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
Zakaz pedałowania
BongMan • 2014-01-14, 14:22
Bambo postawił na swoim, a lewacki i pedalski zachód może mu potaśtać
Cytat:

Prezydent Nigerii Goodluck Jonathan podpisał właśnie ustawę zakazującą homoseksualizmu. Zabroniono nie tylko małżeństw, ale również stosunków miłosnych między osobami tej samej płci. Antygejowskiej ustawy nie wstrzymały nawet pogróżki Zachodu o wstrzymaniu pomocy, gdyż budżet Nigerii zasila ropa naftowa (2 mln baryłek dziennie).

Podpisana przez prezydenta Goodlucka Jonathana ustawa zabrania małżeństw homoseksualnych, „stosunków miłosnych” między osobami tej samej płci, a nawet zrzeszania w organizacjach walczących o prawa gejów i lesbijek. Złamanie kontrowersyjnych przepisów grozi pozbawieniem wolności do lat 14.

Goodluck Jonathan długo zwlekał z podpisaniem ustawy, którą parlament uchwalił już w maju 2013 roku, jednak nowe prawo zostało dobrze przyjęte przez większość społeczeństwa Nigerii, gdzie wrogość wobec homoseksualistów jest na porządku dziennym.

Jak przypomina m.in. Agencja Reuters, Wielka Brytania oraz inne kraje zachodnie zapowiadały wstrzymanie pomocy w przypadku uchwalania antyhomoseksualnego prawa przez afrykańskie kraje. Argument ten traci jednak na znaczeniu w przypadku Nigerii, której budżet zasilają dochody z wydobycia ropy naftowej wynoszącego 2 miliony baryłek dziennie.

ze-swiata.pl/nigeria-zakazala-homoseksualizmu/
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-14, 21:18
A skąd oni będą wiedzieć, że się dwóch facetów pedaliło? W okna każdemu będą zaglądać? Niemniej pomysł dobry
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-14, 21:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2014-01-14, 23:43
wajnona napisał/a:

A skąd oni będą wiedzieć, że się dwóch facetów pedaliło? W okna każdemu będą zaglądać? Niemniej pomysł dobry

Nie będą wiedzieć. I mnie się wydaje, że właśnie o to chodzi. Jak dwóch facetów będzie chciało się por🤬ać, to zrobią to po cichu gdzieś, gdzie nikt ich nie zobaczy. Ta ustawa nie ma na celu wyeliminowania homoseksualizmu, lecz sprawienie żeby pedalstwo i jemu podobne skrzywienia nie afiszowały się i nie demonstrowały swoich skrzywień publicznie. Tam pedały będą się pedalić po cichu w swoim gronie, a nie tak jak u nas wychodzić na ulice, krzyczeć i żądać.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 0:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gregigregi 2014-01-15, 0:30 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 9:28 1
Przecież im więcej gejów tym dla normalnego faceta lepiej, więcej kobiet
dla niego, nie? Skąd ta nienawiść? Gdybym miał na to wpływ to bym chciał żeby jak najwięcej facetów było gejami żeby mieć większy
wybór wśród kobiet.
O co biega gej-hejterom?
Na początku w to nie
wierzyłem, ale zaczynam podejrzewać że
rzeczywiście ci którzy
plują największym jadem muszą mieć probl-

Alarm!_Niebezpieczeństwo!_Aktywować_tryb_awaryjny!

"dla mnie brzmisz jak pedal i tyle"
[Wyślij]

Uff. Za każdym razem działa. Ale było blisko, nie?
Zgłoś
BongMan 2014-01-15, 13:25
huginn, jeśli chodzi o pedałów i kobiety, to są pewne problemy. Ostatnio dowiedziałem się ciekawej rzeczy. Dlaczego ideał modelki to z metra cięta deska bez dupy, cycków, bioder i kobiecych kształtów? Dlatego, że taki ideał wykreowali projektanci mody. A większość projektantów mody to kto? Pedały, oczywiście! Sami się przyznają. Tak więc kreują wizerunek kobiety, która ma kształty chłopięce.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 13:54
Zgłoś
devilmannek 2014-01-15, 21:11
Stawiłbym piwko ale falubaz, przy przereklamkowanej palmiarni.

Gorzów pozdrawia
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem