Ja czekam jak dotrze do nas jedyna słuszna terapia dla takich elementów społeczeństwa... Deskoterapia...
Ładną miałeś bramę... taką amerykańską
"Kara za kierowanie samochodem bez prawa jazdy może wynosić od 1500 zł do 30 000 zł." - jak ten osraniec nie dostanie maksymalnej kary pieniężnej to przestaje kompletnie wierzyć w ten kraj.
Kolejny przykład potwierdzający tezę, że Bóg opiekuje się tylko debilami i pijanymi, bo tylko oni nie radzą sobie w świecie. A więc wy, inteligentni, mądrzy, silni, cwani, zakasać rękawy i zap🤬lać. Dacie sobie radę sami.
Lewactwo jak widać bawi się całą parą. Ten to chyba brał przykład z alkoholika SZCZURA
Za 3 promile powinna być kara śmierci. Przez powieszenie bez zapadni, żeby sk🤬iel chociaż przez chwilę czuł jak ulatuje z niego życie.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Arashi91 napisał/a:
Nie pójdzie siedzieć. Mało tego na bank będzie odpowiadał z wolnej stopy, a nawet jak wydadzą wyrok z jakąś minimalną odsiadką to i tak się nie stawi. W Polsce co roku mamy tysiące takich, którzy się nie stawiają do odbycia wyroków, a policja nie ma ani sił, ani środków, ani chęci aby ich doprowadzać do aresztów.
.
Nie ma miejsc, pierdle są zapchane w Polsce. Sporo osób czeka dopiero aż się zwolni miejsce
Szkoda mi tych ludzi, NIGDY nie dostana kasy za bramę. Ziobro przechuśtał całą kasę z FS.
Witam. Widzę że mój film wrzuciłeś.
podpis użytkownika
Wojtas