trochę za szybko
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Dlatego należy dbać o równomierne ciśnienie w oponach, sprawne amortyzatory i dobre gumy. Jak można stracić panowanie na suchym i równym asfalcie przy tej prędkości? Ten poniżej to miał dopiero cieplutko, ale dał radę, w przeciwieństwie do świetnie wyszkolonego, amerykańskiego policjanta (jak mniemam). Oglądać od 0:50:
up Gosc najprawdopodobniej najechał na plamę oleju. Na takim drobniutkim skrecie nic nie moglo mu sie tam stac
Kolejny dowód na to, że amerykańskie wozy nie potrafią skręcać.
Kiedyś sceptycznie patrzyłem na tę doktrynę Jeremy'ego Clarksona, lecz z każdym kolejnym przykładem byłem bardziej pokorny...
*
*
*
*
*
"Skasować 4 muscle-car'y - To była przyjemność" - James May "Top Gear"
Kiedyś sceptycznie patrzyłem na tę doktrynę Jeremy'ego Clarksona, lecz z każdym kolejnym przykładem byłem bardziej pokorny...
*
*
*
*
*
"Skasować 4 muscle-car'y - To była przyjemność" - James May "Top Gear"
@up
To, że Ty nie wiesz, nie znaczy, że nikt inny nie wie
Akurat jak ktoś jeździ samochodem, to wrzucenie biegu, nawet jeśli będzie przy kierownicy, to nie robi dużego problemu
To, że Ty nie wiesz, nie znaczy, że nikt inny nie wie
@up 5 lat masz prawo jazdy ile przejechałeś kilometrów w życiu ?? bo podejrzewam że nie wiele wiec nie pajacuj.
Więcej w życiu aut prowadziłem, niż ty widzialeś, więc sam nie pajacuj, i to ile lat mam prawo jazdy naprawdę nie ma znaczenia
No ale jak widzę do Ciebie powinni
Nie szanujesz, nie licz na szacunek, proste
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie