👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jasne jasne - aż się wzruszyłem, towar wykupił mądry policjant, 18 letnia dziewica, krasnoludek, obydwaj bracia kaczyńscy, śpiąca królewna oraz alicja z krainy czarów.....zaraaz zaraz przecież oni nie istnieją

Nie dawno na Sadolu był podobny filmik tylko towar wykupili czarni. Acha .. no tak, ale oni nie zapłacili...

I pomyśleć ze 20% (Czy ile tam VAT'u mają) poszło na ichniego Tuska...
W sumie. Zebrać sie w 10-15 osób i wykupić całe alko , fajki i red bule to nie problem przy takim celu
Tylko trzeba chceic ;]

buszmen1 napisał/a:
I pomyśleć ze 20% (Czy ile tam VAT'u mają) poszło na ichniego Tuska...
w stanach nie ma vatu. mają sales tax i w zależności od stanu waha się od 0 do bodaj niecałych 10%

C🤬y nie sadyści.
Takie coś to na harda powinno się dawać bo aż w oczy szczypie i żeby dzieci się nie uczyły złych nawyków...
Takie coś to na harda powinno się dawać bo aż w oczy szczypie i żeby dzieci się nie uczyły złych nawyków...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie