@większośćup
Chyba nie ogarnęliście tematu.
Dziadek JUŻ NIC NIE ZAMÓWI bo się wynosi. Wygląda na to, że bardzo go lubili, bo odstawili go z walizką kasy wykupując wszystko co ma, a za co pewnie sam musiałby bulić z własnej kieszeni, gdyby go wyj🤬i. Proste.
Chyba nie ogarnęliście tematu.
Dziadek JUŻ NIC NIE ZAMÓWI bo się wynosi. Wygląda na to, że bardzo go lubili, bo odstawili go z walizką kasy wykupując wszystko co ma, a za co pewnie sam musiałby bulić z własnej kieszeni, gdyby go wyj🤬i. Proste.

Jasne jasne - aż się wzruszyłem, towar wykupił mądry policjant, 18 letnia dziewica, krasnoludek, obydwaj bracia kaczyńscy, śpiąca królewna oraz alicja z krainy czarów.....zaraaz zaraz przecież oni nie istnieją

Nie dawno na Sadolu był podobny filmik tylko towar wykupili czarni. Acha .. no tak, ale oni nie zapłacili...

I pomyśleć ze 20% (Czy ile tam VAT'u mają) poszło na ichniego Tuska...
W sumie. Zebrać sie w 10-15 osób i wykupić całe alko , fajki i red bule to nie problem przy takim celu
Tylko trzeba chceic ;]

buszmen1 napisał/a:
w stanach nie ma vatu. mają sales tax i w zależności od stanu waha się od 0 do bodaj niecałych 10%

buszmen1 napisał/a:
Tusk zarabia ok 200k rocznie reszta idzie między innymi na takich pasożytów jak ten sk🤬iel od papryki. Jak mu się interes kreci to jest git a jak trąba powietrzna wp🤬li jego plon to oczywiście wina premiera. I z moich podatków idzie pomoc dla cwaniaka który zaoszczędził na ubezpieczeniu i jeszcze robi karierę polityczną a motłoch przyklaskuje.
K🤬a zaraz mi żyłka pęknie ale mam już dość j🤬ych nieudaczników którzy za każde nieszczęście obarczają polityków i domagają się kasy bo im jest źle. Do szkoły k🤬a a potem zap🤬lać a nie czekać aż państwo da!
Dziękuję, pozdrawiam, dobranoc.
Też tak kiedyś muszę zrobić u mnie w alkoholowym.
podpis użytkownika
Lepiej być mądrym po swojemu niż głupim po cudzemu.
C🤬y nie sadyści.
Takie coś to na harda powinno się dawać bo aż w oczy szczypie i żeby dzieci się nie uczyły złych nawyków...
Takie coś to na harda powinno się dawać bo aż w oczy szczypie i żeby dzieci się nie uczyły złych nawyków...

Tak a na ich stronie sama cena za ten rachunek ok 19 tyś. dolarów usa, puszka odwrócona do góry nogami 150. Widać, że jeden z nich to ż🤬d, oni zawsze wyjdą na swoje.