👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak to co mu grozi, jutro do zobaczenia na dziale mięsnym. Promocja kurczak świeży ^^

@pacyfista; Widziałem akcje jak typka otwiera sok w markecie i bez skrępowania pije i odkłada. Widać na porządku dziennym.

To nie żaden polomarket tylko Marcpol przy hali mirowskiej w warszawie.
.... Swoją drogą chyba filmik trzeba im mailem podesłać i sanepid powiadomić.
Te latające ścierwa w chooj zarazków roznoszą.
.... Swoją drogą chyba filmik trzeba im mailem podesłać i sanepid powiadomić.
Te latające ścierwa w chooj zarazków roznoszą.

hehe
pamietam jak jeszcze funkcjonowala hala w warszawie na koszykowej, teraz nie wiem czy jeszcze istnieje w takiej formie, taka ze wszystkim, latajace szczury tam rzadzily. byl tam sklep spozywczy i na polkach z pieczywem nie dalo sie opedzic od tego robactwa, zawsze min kilka sztuk sie kreciloi gr🤬alo
pamietam jak jeszcze funkcjonowala hala w warszawie na koszykowej, teraz nie wiem czy jeszcze istnieje w takiej formie, taka ze wszystkim, latajace szczury tam rzadzily. byl tam sklep spozywczy i na polkach z pieczywem nie dalo sie opedzic od tego robactwa, zawsze min kilka sztuk sie kreciloi gr🤬alo

nazywa sie to kradziez zuchwala zwazajac na cene artykulu dostanie50 zl mandatu za kradziez

Do Drużyny Kauflanda obok niedzielnych drifterów oraz menela spod sklepu dołącza Gołomp!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie