Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
"Zamach" na Donka
elim • 2025-05-05, 19:23
W trakcie uroczystości 80. rocznicy zakończenia okupacji Holandii doszło do incydentu. W momencie gdy Tusk wraz ze swoim holenderskim odpowiednikiem Dickiem Schoofem miał zapalić tak zwany Płomień Wyzwolenia pod nogami szefa polskiego rządu upadła raca. Ochrona premiera stwierdziła że taka raca to poważna sprawa niczym próba zamachu i ewakuowała Donka ze sceny, Holenderscy oficjele mieli na to wyj🤬e. Po chwili Tusk wrócił i ceremonia została dokończona.

akcja od 25 sekundy:

inne ujęcie (od 25 sek)

więcej info: https://tvn24.pl/swiat/raca-pod-nogami-donalda-tuska-podczas-uroczystosci-w-holandii-premier-ewakuowany-na-moment-ze-sceny-st8444815
Zmieniono 2 razy Zgłoś
pazuzu 2025-05-05, 23:31 8
Don_Max napisał/a:

A było blisko, aby się pozbyć parcha... a tfuuuu j🤬y folksdojcz !!!

Oho chyba mamy fana Kaczyńskiego, lepiej być Niemcem niż ruską onucą 💁‍♂️
Zgłoś
zola89 2025-05-05, 23:42 2
Błąd w poście … nie tvn24 a WSI24”

podpis użytkownika

riki tyki narkotyki
Zgłoś
surojak 2025-05-05, 23:50 6
Zamach jak la lala. Zamach na dupoliza niemca w holandi? Jak to jest zamach to ja jestem matka teresa. Po za tym kaczor, menelzen, srałn to wszystko ta sama mafia a i jesczcze ten tęczowy prezydent od ogórków i batonów no i ten uj na a z pisu same p🤬dy i zdrajcy
Zgłoś
Loookas79 2025-05-06, 0:19 2
Pogarda dla innego to widzę ze u niektórych osiąga level sky is the limit
Zgłoś
Czachulek 2025-05-06, 0:25 6
Pomijając kogo to dotyczy, to zachowanie ochrony mi się podoba. Coś się dzieje, sprawna reakcja bez zbędnego czekania na dalszy rozwój wypadków. Lepiej zapobiegać, niż leczyć. Jak dla mnie ostrożność nawet przesadna jest lepsza niż brawura.
Zgłoś
Disi81 2025-05-06, 0:27 5
Don_Max napisał/a:

A było blisko, aby się pozbyć parcha... a tfuuuu j🤬y folksdojcz !!!

Razem z kaczorem do jednego wora, a wór z dwoma do jeziora.
Zgłoś
Anonimowyja 2025-05-06, 0:43 2
Czachulek napisał/a:

Pomijając kogo to dotyczy, to zachowanie ochrony mi się podoba. Coś się dzieje, sprawna reakcja bez zbędnego czekania na dalszy rozwój wypadków. Lepiej zapobiegać, niż leczyć. Jak dla mnie ostrożność nawet przesadna jest lepsza niż brawura.

Teraz sobie wyobraźmy co by było, gdyby ktoś tam rzucił prawdziwy granat - komentarzy o niekompetencji BORu nie byłoby końca. Ktoś chyba zapomniał, za kogo rządów zmieniono nazwę z BOR na SOP bo ilość afer i kompromitacji tej jednostki rosła lawinowo i aby się odciąć, to po prostu zmienili nazwę. Mam nadzieję, że prezydent nie jeździ już na zużytych oponach...
Zgłoś
Dibo83 2025-05-06, 1:18
Kto mu szyje garniaki?
Trzeba przyznac, ze dobrze leza
Zgłoś
M_A_X 2025-05-06, 2:58
ppiotrus napisał/a:

gdzie ten zamach?

Miało być tak :

Ale nie wyszło
Zgłoś
Opwd 2025-05-06, 3:41
Arathnmor napisał/a:

To już lecący but na Busha był większym zagrożeniem.

Zgłoś
JebacPis100procent 2025-05-06, 5:11 4
Wiadomo, że do Holandii do pracy wyjeżdżają przeważnie patusy, dziecioroby, obszczańce i obsrańce, w skrócie elektorat PiSu, to na bank był któryś z nich. Takie są efekty propagandy i szczucia na drugą osobę.
Zgłoś
Paprotek 2025-05-06, 5:41
On doskonale wie jak bardzo lud go kocha i za co, więc bez przerwy żyje w strachu i paranoi. Jeszcze nie było prawdziwego zagrożenia, ale ktoś w końcu spróbuje i mu się uda.
Zgłoś
cesarz1982 2025-05-06, 5:57 2
Spychacz napisał/a:

widać jak tępa propaganda pisowska zryła Ci łeb

Propaganda powiadasz?? Widać h🤬ja znasz historię, wiec musisz ja przeżyć jeszcze raz to moze coś zrozumiesz i przestaniesz czerpać mądrość z własnego stolca I TfałszN 🤔
Zgłoś
mateuszsick 2025-05-06, 6:23
Dooobrzeee! Niech się boją teochę!
Zgłoś
anamantas67 2025-05-06, 8:40
Tylko czarna małpa mogła pomyśleć, że da radę kopnięciem rozgonić dym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie