Don_Max napisał/a:
A było blisko, aby się pozbyć parcha... a tfuuuu j🤬y folksdojcz !!!
Oho chyba mamy fana Kaczyńskiego, lepiej być Niemcem niż ruską onucą 💁♂️
Błąd w poście … nie tvn24 a WSI24”
podpis użytkownika
riki tyki narkotyki
Zamach jak la lala. Zamach na dupoliza niemca w holandi? Jak to jest zamach to ja jestem matka teresa. Po za tym kaczor, menelzen, srałn to wszystko ta sama mafia a i jesczcze ten tęczowy prezydent od ogórków i batonów no i ten uj na a z pisu same p🤬dy i zdrajcy
Pogarda dla innego to widzę ze u niektórych osiąga level sky is the limit
Pomijając kogo to dotyczy, to zachowanie ochrony mi się podoba. Coś się dzieje, sprawna reakcja bez zbędnego czekania na dalszy rozwój wypadków. Lepiej zapobiegać, niż leczyć. Jak dla mnie ostrożność nawet przesadna jest lepsza niż brawura.
Don_Max napisał/a:
A było blisko, aby się pozbyć parcha... a tfuuuu j🤬y folksdojcz !!!
Razem z kaczorem do jednego wora, a wór z dwoma do jeziora.
Czachulek napisał/a:
Pomijając kogo to dotyczy, to zachowanie ochrony mi się podoba. Coś się dzieje, sprawna reakcja bez zbędnego czekania na dalszy rozwój wypadków. Lepiej zapobiegać, niż leczyć. Jak dla mnie ostrożność nawet przesadna jest lepsza niż brawura.
Teraz sobie wyobraźmy co by było, gdyby ktoś tam rzucił prawdziwy granat - komentarzy o niekompetencji BORu nie byłoby końca. Ktoś chyba zapomniał, za kogo rządów zmieniono nazwę z BOR na SOP bo ilość afer i kompromitacji tej jednostki rosła lawinowo i aby się odciąć, to po prostu zmienili nazwę. Mam nadzieję, że prezydent nie jeździ już na zużytych oponach...
Kto mu szyje garniaki?
Trzeba przyznac, ze dobrze leza
ppiotrus napisał/a:
gdzie ten zamach?
Miało być tak :
Ale nie wyszło
Arathnmor napisał/a:
To już lecący but na Busha był większym zagrożeniem.
Wiadomo, że do Holandii do pracy wyjeżdżają przeważnie patusy, dziecioroby, obszczańce i obsrańce, w skrócie elektorat PiSu, to na bank był któryś z nich. Takie są efekty propagandy i szczucia na drugą osobę.
On doskonale wie jak bardzo lud go kocha i za co, więc bez przerwy żyje w strachu i paranoi. Jeszcze nie było prawdziwego zagrożenia, ale ktoś w końcu spróbuje i mu się uda.
Spychacz napisał/a:
widać jak tępa propaganda pisowska zryła Ci łeb
Propaganda powiadasz?? Widać h🤬ja znasz historię, wiec musisz ja przeżyć jeszcze raz to moze coś zrozumiesz i przestaniesz czerpać mądrość z własnego stolca I TfałszN 🤔
Dooobrzeee! Niech się boją teochę!
Tylko czarna małpa mogła pomyśleć, że da radę kopnięciem rozgonić dym