Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 24 minuty temu
Zamach na Shinzo Abe
Cycu320 • 2022-07-11, 7:59
Zamach na Abego to pierwsze zabójstwo urzędującego lub byłego premiera Japonii od lat 30. XX wieku. Politolog z Uniwersytetu Waseda Airo Hino ocenił zamach jako bezprecedensowy w dziejach Japonii. zamach z użyciem broni palnej na byłego premiera Japonii Shinzō Abe, który wydarzył się 8 lipca 2022 roku.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2022-07-11, 12:20 4
ktototakianunaki napisał/a:

no tak, tak. to wez teraz sie poswiec dla ogolu i zrob cos takiego. jest jeszcze taka roznica ze u nas tych czarnych owiec jest tyle ze by ci nie wystarczylo amunicji. nic bys nie zmienil tylko zycie stracil;d

jakbym tak wiedział ze zostało mi sie pół roku życia czy rok bo np rak, to czemu nie? kilku bym zdążył odstrzelić i zapisałbym się w historii lepiej niż Piłsudski i Kościuszko razem wzięci
Zgłoś
Gaiseric 2022-07-11, 13:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
ktototakianunaki 2022-07-11, 13:26 2
Halman napisał/a:

jakbym tak wiedział ze zostało mi sie pół roku życia czy rok bo np rak, to czemu nie? kilku bym zdążył odstrzelić i zapisałbym się w historii lepiej niż Piłsudski i Kościuszko razem wzięci

w takim przypadku tak;d
Zgłoś
JackCola 2022-07-11, 13:56 3
To próba nastraszenia obecnego premiera i pokazanie mu co go czeka jak nie posłucha światowych bandytów.
Zgłoś
TheWatcher 2022-07-11, 15:27
Twórca gier oskarżany o zabójstwo byłego premiera Japonii! Absurdalne doniesienia
Zgłoś
TerazPolska123 2022-07-11, 15:44
no jasne, weźmy odstrzelmy każdego kto jest przeciwny z naszymi poglądami, trzeba pamiętać że prawda jest jak DUPA każdy ma swoją
Zgłoś
baronturbina 2022-07-11, 16:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2022-07-11, 17:01
A co mowiom badania? statystyki ? Średnia?
Zgłoś
ryaneczek 2022-07-11, 17:27 1
Halman napisał/a:

Zrób przysługę i idź do lekarza! Nasze znachory coś znajdą!
Zgłoś
Halman 2022-07-11, 17:31 1
ryaneczek napisał/a:

Zrób przysługę i idź do lekarza! Nasze znachory coś znajdą!

prąd 300 procent w górę w zwiazku z tym poklep władze po ramieniu za dobrą robotę.
Zgłoś
WieprzowinkadlaMuslimka 2022-07-11, 17:48 1
Zgłoś
killua 2022-07-11, 17:51 4
Zgłoś
baronturbina 2022-07-11, 18:19
Zgłoś
Kamil3l 2022-07-11, 19:10
Zgłoś
KeksimusMaximus 2022-07-11, 19:29
Halman napisał/a:

i bardzo dobrze, okazuje sie ze jak sie tylko chce to i najwyższa władza nie może sie czuć bezpiecznie, wszędzie, w Polsce również...

No debil.. spoko ze randomowe z🤬by jak chcą to odjebuja ludzi w biały dzień na ulicy ? Mam nadzieje ze kiedys natrafisz na takiego typa razem ze swoją rodziną coby więcej takich idiotow się nie wykluło.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem