U nich są trochę inne zasady kobiety są do bicia i oblewania kwasem, a do r🤬ania mają kozy. Taka religia.
Szykujcie się lewaczki oj szykujcie
Kobieta, która prawdopodobnie jest pracownikiem widocznym na filmie, opowiedziała na Twitterze, co się wydarzyło.
Twierdziła: „W tym czasie była na miejscu policja, zgłosiłam to i wypuścili go bez podawania jego danych i sprawdzania monitoringu.
„Złożyłem skargę na funkcjonariuszy, a ich przełożony wrócił do mnie i zasadniczo powiedział, że «to ludzie i popełnili błąd»”.
Metropolitan Police powiedziała: „Wiemy o krążącym w Internecie filmie przedstawiającym incydent w oddziale Nando’s w Stratford, który miał miejsce w marcu.
„W momencie zdarzenia na policję zgłoszono napaść, jednak wygląda na to, że funkcjonariusze nie zareagowali szybko.
„Pracujemy nad ustaleniem, dlaczego tak się stało i akceptujemy, że londyńczycy nie powinni słusznie oczekiwać od Met.
„Od tego czasu nawiązaliśmy kontakt z ofiarą i złożyliśmy oświadczenie – postaramy się informować ją na bieżąco o postępie śledztwa.
„Nie doszło do aresztowania, a dochodzenie ma na celu zlokalizowanie mężczyzny zamieszanego w tę sprawę.”
Wow, policja, której początkowo to zgłosiła, musiała być powiązana z tym idiotą. To, że rozpoczynają śledztwo dopiero po reakcji, jest cholernie żałosne.