Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Summer Michelle Hansen, pedagog szkolny, została oskarżona o utrzymywanie intymnych stosunków z piątką uczniów - donosi serwis Huffingtonpost. Kobiecie grozi 13 lat więzienia.

Ofiarami nauczycielki byli nieletni chłopcy, uczniowie kalifornijskiej szkoły, gdzie Hansen uczyła. Policja zarzuca jej aż 16 przestępstw. Miała odbyć stosunek seksualny z nieletnim, dopuścić się tzw. innej czynności seksualnej (Summer preferowała seks oralny), oraz wysyłać nieprzyzwoite treści i zdjęcia swoim podopiecznym.

Obsceniczne zachowanie nauczycielki trwało od maja 2012 do maja tego roku. Pedagog robiła to z uczniami w sali lekcyjnej, w pomieszczeniu gospodarczym w szkole, w jej samochodzie stojącym na parkingu w okolicach miejsca zamieszkania jednej z ofiar oraz w domu jednego z uczniów.

Jeden z chłopaków zeznał na policji, że kobieta wysyłała mu nieprzyzwoite sms-y sugerujące chęć nawiązania kontaktu seksualnego. Innemu oferowała seks jako nagrodę za dobrą grę w baseball. Adwokat nauczycielki utrzymuje, że jest ona niewinna, a jej telefon został zhakowany.

Śledztwo rozpoczęło się w czerwcu, po tym jak na policję zgłosił się nastolatek, który przyznał się do stosunków seksualnych z nauczycielką. Mając 18 lat i zaraz po ukończeniu szkoły Hansen wysłała mu seks-wiadomość oraz swoje zdjęcia w samej bieliźnie, zachęcając do intymnego spotkania. Wyznał też, że dwóch innych uczniów miało podobne doświadczenia. Jeśli to okaże się prawdą, kobieta może trafić do więzienia na 13 lat.

Taa, "Ofiary" na 100% ucierpiały na tym zdarzeniu
Zgłoś
Pete-G 2013-08-17, 15:34 19
Ameryka, nigdy jej nie zrozumiem. Nauczycielka atrakcyjna daje dupy uczniom a ci lecą na policję. Poj🤬i ci uczniowie.
"Dają? Bierz Biją? Uciekaj"
Zgłoś
LoperPL 2013-08-17, 16:02 7
Zgłoś
Crossblade 2013-08-17, 16:05 8
preferowała seks oralny...skarb a nie nauczyciel...którys z Yankesów pewnie jest pedałem i wolał pana z WueFu i dlatego strzelił z dupy na kobiecine :/
Zgłoś
Sith_ACiD 2013-08-17, 16:29 2
To żeście zdjęcia wrzucili...
Ja dziękuję za takiego kotleta :/

podpis użytkownika

Łatwa droga jest zawsze zaminowana...
Zgłoś
GND3321 2013-08-17, 16:29 1
kawał chłopa z niej, ale patrząc na nią to rzeczywiście byli ofiarami, współczuję...

Żartowałem, dlaczego mnie nie uczyła, zazdroszczę sk🤬ysynom :\
Zgłoś
brylant1412 2013-08-17, 16:36 6
c🤬jom bym kutesy obciął bo po co im jak podp🤬lają że r🤬ali

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Splitowsky 2013-08-17, 16:38 2
Tyle nauczycielek nimfomanek i żadna mi sie nie trafila. Fuck.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-17, 16:40 5
" Ofiarami nauczycielki ... "

Ofiarami powiadasz ?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-17, 16:54 22
Marzenie z dzieciństwa każdego(oprócz homosiów) z nas prze r🤬ać nauczycielkę która się podobała
Jak można było zgłosić coś takiego co za p🤬lony pedał to zrobił ja cię jebie i to nie zła dupa MILF z niej + CYCKI i to nie tuzinkowe jeszcze w dodatku i sama zachęcała do sexu wysyłała nagie fotki sms NO k🤬a jego mać ja tu muszę jechać na ręcznym a tu laska sama się pchała na pałę a urazu psychicznego jakiego ten koleś dozna to jedynie to że ją wj🤬 do więzienia i już więcej nie por🤬a takiej dupy tylko sam będzie r🤬any Fucking Gaaaay i powinien zostać powieszony za jaja j🤬a p🤬da i tyle
TAKA DUPA i się sama pchała do łóżka no k🤬a

Trzeba honorowo sobie na nią fapnąć
Zgłoś
dudidudi 2013-08-17, 16:55 6
dobry milf. co za k🤬a z🤬b konfident.
Zgłoś
przemas1234 2013-08-17, 17:14 2
ładny z🤬b zamiast sobie ją fajnie dupić to poleciał z płaczem że pani go do tyka ,co za k🤬a miękki paluch .

zamiast fajnie ją sobie dupić to poleciał kablowac jaki k🤬a miękki wacek

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-17, 17:20
hah, a juz myslalem, ze cos ze mna nie tak, kiedy fapalem 'pamieciowy' do nauczycielek U mnie w gimbazie (czyli juz przeszlo 4 lata) - byla podobna sytuacja... tyle , ze kazdy o tym wiedzial Niestety jeden z uczniow poskarzyl sie wychowaczyni, ze pani XX nie chce sie z nim bzykac haha...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-17, 17:33 1
Debile zeznawali,ja bym ją jeszcze chronił!
Zgłoś
Bodziosowy111 2013-08-17, 17:37
OFIARY ;D
Zgłoś
thez 2013-08-17, 17:40
Tyle dodam, że to że ona preferowała sex oralny to nie musi oznaczać, że op🤬lała im gały. Może to oni musieli zap🤬lać za damski c🤬j i któryś się wnerwił.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie