Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Zamieszki na Ukrainie
zygmuntor • 2014-01-21, 11:02
Niezła rozp🤬ucha na dzikim wschodzie Europy. Według źródła: 119 milicjantów poszkodowanych, w tym 80 hospitalizowanych

Wideo w spojlerze
ukryta treść

źródła tej wstawki: mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/962249 oraz
liveleak.com/view?i=911_1390295593 lub
youtube.com/watch?v=cuO53xeZkm8 - co kto woli
Zgłoś
Mell_Rebook 2014-01-21, 15:24 2
Bycie policjantem w takim przypadku to przej🤬a sprawa.
Współczuje im, bo co bądź co to ich praca.
Nie oni ustanawiają prawo, a oni płacą z tych co to robią.

J🤬, fajerwerki zajebiste!
Zgłoś
SharpSe 2014-01-21, 17:55
Coś czuję, że w niedalekim czasie będą strzelać do demonstrantów.
Zgłoś
Tassadar 2014-01-21, 17:56 1
Nie wiedzą o co walczą, chyba że o możliwość wyjazdu do pracy wyk🤬iste ceny paliwa i zajebistą liczbę marketów. Jeszcze im zbrzydnie. Pewnie tydzień dwa i będą jakieś obrady prostokątnego stołu po czym wstąpią w inną komune

podpis użytkownika

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
ssiruuvi 2014-01-21, 17:58
02:21 beka w c🤬ja
Zgłoś
itachi00 2014-01-21, 18:12 1
Widzę że niektórzy komentują sytuacje a niewiedzą nawet jaka sytuacja panuje na Ukrainie. Ten kraj składa się z bogaczy i biedoty, nie ma tam klasy średniej, ludzi klepią tam taką biedę o której większości z was się nawet nie śniło. Tak byłem tam kilka razy i widziałem na jakim poziomie się tam żyje. Bezrobocie sięga około 30 % perspektyw brak, ponieważ wyzysk jest niesamowity. Celnik z którym miałem okazje rozmawiać zarabia około 700-800 zł miesięcznie oczywiście on źle nie ma bo ma możliwość nieźle dorobić na łapówkach, ale tak dla waszej informacji mięso, sery chleb a nawet papier toaletowy mają drożysz w porównaniu do nas o około 20-30% i ktoś tu mówi że oni popełniają błąd chcąc wstąpić do Unii, a dlaczego z Polski tyle ludzi wyjechało za granicę i nie robiliśmy tego tylko po wstąpieniu do Unii ale i wcześniej tyle że nielegalnie i również na ogromną skale. Niestety takie są realia i nie ma co pieprzyć że obalimy rząd, Tusk taki czy siaki bo i tak nic się nie zmieni, widziecie jakąś sensowną alternatywę ? Ukraińcy mają dużo gorzej i ich jedyną szansą na godne życie jest wstąpienie do Unii i możliwość opuszczenia skorumpowanego, opanowanego przez oligarchów kraju.
Zgłoś
kapral 2014-01-21, 19:27 2
a co wam biedne barany takiego zrobiła unia? nie licząc tego że rozp🤬oliliście dotacje (na otwarcie działalności) na lewo i prawo, na przyczepę od kuzyna, byle urwać coś dla siebie? oprócz tego że możecie w każdej chwili wyjechać popracować do niemiec, wrócić i kupić sobie auto klasy średniej, po czym wieśniaczyć się po mieście? nie licząc tego że nad debilami w rządzie, ktoś sprawuje władzę nadrzędną i nie mogą sobie robić co im się rzewnie podoba? że wpompowała w was, leniwe sk🤬isyny, tyle pieniędzy żebyście się wzięli za robote?

ale nie. akurat taką mam pracę że rozmawiam z dużymi przedsiębiorcami, rzucają k🤬ami na dwie rzeczy, na rządzących i na was, nierobów, flejtuchów, leniwych gałganów którzy tylko kombinują jak coś ukraść i jak się nie narobić. którzy żyją tylko piąteczkiem. od których mój pies jest ambitniejszy bo wie że jak poda łapę to dostanie jedzenie.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-22, 8:08 1
Tassadar napisał/a:

Nie wiedzą o co walczą, chyba że o możliwość wyjazdu do pracy wyk🤬iste ceny paliwa i zajebistą liczbę marketów. Jeszcze im zbrzydnie. Pewnie tydzień dwa i będą jakieś obrady prostokątnego stołu po czym wstąpią w inną komune

ja pierd*le jakim jesteś młotkiem... to chyba oczywiste, że lepiej mieć opcję pracować u siebie + w innych krajach niż tylko u siebie. Może wolałbyś, aby te 2 mln Polaków siedziało w kraju... Nawet nie dostałbyś roboty przy czyszczeniu kiblu, bo renciści po 90 z downem mniej narzekają. A spróbuj tylko cebulaku narzekać na pracę wykonywane w UK... J*bana mentalność... zarabiać w UK przy robocie, która nie wymaga myślenia więcej niż w Polsce lekarz, policjant, wykładowca akademicki i narzekać to j🤬e cebulactwo. Nie mówiąc o tym, że Ci ambitni wybijają się zagranicą i zdobywają coraz lepsze stanowiska. W Polsce z podwójnym mgr szorujesz w mcdonaldzie podłogę... ale, nie c🤬j to UK jest złe. Ja pierd*lę, co z wami zrobił komunizm

Co do cen paliwa to zobacz ile państwo nakłada podatków na to. Tak, tak, nasze kochane państwo. Te pieniądze idą do budżetu kraju, więc dopi*rdala cię twój własny rodak. A liczba marketów nie bierze się z unii tylko z interesu jakiego można na nich zrobić. Płacą podatki, dają pracę. Jest popyt to i podaż się znajdzie. To, że c🤬jową płacą... to k🤬a załóż firmę i sam spróbuj biznesu. Jak zobaczysz ile to wszystko kosztuje to może zapali ci się lampka i zrozumiesz, że problemem jest przede wszystkim koszt pracy w Polsce.

P.S. Oczywiście ty kupujesz tylko na targu, bo markety to zło...

karamon napisał/a:

Ruski najwyżej wp🤬li i zabierze pieniądze, UE jeszcze dupsko "przeczyści" na koniec

Jeżeli będą się zachowywać jak po '39 to przy okazji wyr🤬ają twoją starą, staremu na żywca op🤬lą łapę, bo miał zegarek na ręku, kilkatysięcy zajebią lub wyślą na sybir, a my jeszcze będziemy im wysyłać węgiel i ich popierdółką budować pomniki.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-01-24, 9:01 2
oglądać od 1:47
Zgłoś
rigsuit 2014-01-24, 9:07
2:08 koleś zassał ogień do mordy
Zgłoś