Coś czuję, że w niedalekim czasie będą strzelać do demonstrantów.
Widzę że niektórzy komentują sytuacje a niewiedzą nawet jaka sytuacja panuje na Ukrainie. Ten kraj składa się z bogaczy i biedoty, nie ma tam klasy średniej, ludzi klepią tam taką biedę o której większości z was się nawet nie śniło. Tak byłem tam kilka razy i widziałem na jakim poziomie się tam żyje. Bezrobocie sięga około 30 % perspektyw brak, ponieważ wyzysk jest niesamowity. Celnik z którym miałem okazje rozmawiać zarabia około 700-800 zł miesięcznie oczywiście on źle nie ma bo ma możliwość nieźle dorobić na łapówkach, ale tak dla waszej informacji mięso, sery chleb a nawet papier toaletowy mają drożysz w porównaniu do nas o około 20-30% i ktoś tu mówi że oni popełniają błąd chcąc wstąpić do Unii, a dlaczego z Polski tyle ludzi wyjechało za granicę i nie robiliśmy tego tylko po wstąpieniu do Unii ale i wcześniej tyle że nielegalnie i również na ogromną skale. Niestety takie są realia i nie ma co pieprzyć że obalimy rząd, Tusk taki czy siaki bo i tak nic się nie zmieni, widziecie jakąś sensowną alternatywę ? Ukraińcy mają dużo gorzej i ich jedyną szansą na godne życie jest wstąpienie do Unii i możliwość opuszczenia skorumpowanego, opanowanego przez oligarchów kraju.
2:08 koleś zassał ogień do mordy