Ten ż🤬dek z ostatniego zdjęcia, obok mordy policjanta w tle to tez student? Jakiś taki zarośnięty
Lajf is brutal and samtajms kopas w dupas.
podpis użytkownika
Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
Konto usunięte
2014-02-24, 18:11
Już sam nie wiem co gorsze - ko🤬y z ich p🤬lonymi burkami i allakbarowaniem czy ż🤬dki z tymi poj🤬ymi kapelutkami i pejsami kręconymi lokówką... A jedno i drugie tylko całymi dniami kombinuje jak kogoś wyj🤬 i wbić mu nóż w tył łba.
Ja p🤬le... Mogliby się w końcu rozj🤬 wzajemnie.
Konto usunięte
2014-02-24, 19:25
Wszędzie zamieszki, dokąd my zmierzamy
zajebista sprawa jakby sami sie wybili
bimbastah napisał/a:
Już sam nie wiem co gorsze - ko🤬y z ich p🤬lonymi burkami i allakbarowaniem czy ż🤬dki z tymi poj🤬ymi kapelutkami i pejsami kręconymi lokówką... A jedno i drugie tylko całymi dniami kombinuje jak kogoś wyj🤬 i wbić mu nóż w tył łba.
Ja p🤬le... Mogliby się w końcu rozj🤬 wzajemnie.
No nie wiem, może katole, najwięksi k🤬a hipokryci, którzy tak płaczą jak ktoś najeżdża na ich religię i wyzywają ludzi od gimbusów, a sami gnoją wszystkich i wszystko, co nie zgadza się z ich światopoglądem i wiarą
Dobrze że te wszystkie urojenia powoli tracą na sile, i tak jak niegdyś zaratusztrianizm czy religie greków, egipcjan powoli wymierają.
Szkoda, że nie użyli miotaczy ognia....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Konto usunięte
2014-02-24, 21:29
O mój Boże PRACOWAĆ???? Toż to gorsze nawet od holokaustu! Co za banda antysemitów!
Chociaż to potwierdza moje poprzednie posty o Ż🤬dach i Izraelu.
W Izraelu żyją przede wszystkim normalni ludzie, którzy mają podobny do naszego, stosunek do religii. Wychowani w kulturze, tradycji, ale nie opętani przez religię.
Ortodoksy (czyt. Haredim) są pojebami jak moherowe berety, albo islamiści. Ich życie, to spędzanie życia w jesziwach, beit hamidraszach i innych, żeby wkuwać Torę i Talmud.
Żerują na podatnikach, bo ich życie, to tylko nauka więc nie mogą pracować. Knesset był na tyle łaskawy, że ich finansował i nawet zwalniał ze służby wojskowej. Skończyło się babci sranie, pasożycić już nie mogą i szaleją.
Haredim są wrogo nastawieni do Izraela, bo ziemię odzyskali syjoniści. Według nich, dopiero Bóg miał im dać tę ziemię, zatem żyją ze "świadomością", że go wk🤬ili i kraj nie ma prawa istnieć.
Te ich tańce są formą modlitwy, która jest odprawiana w radości.
Turystom i zwykłym Izraelczykom odradza się chodzić po dzielnicach ortodoksów, bo bywają groźni i nie wahają się atakować, rzucać kamorami we wszystkich, którzy okażą się niegodni - normalnie ubrana kobieta, pijący alkohol Ż🤬dzi, nieprzestrzegający szabasu ludzie, etc.
Reasumując, Haredim są stereotypowymi Ż🤬dami, na których, Sadole, tak lubicie wieszać psy. Normalni Ż🤬dzi są spoko. PS - w USA też są ortodoksyjne enklawy, m. in. Kiryas Joel, NY.
Shalom!
milosciprzyjazn napisał/a:
Dobrze że te wszystkie urojenia powoli tracą na sile, i tak jak niegdyś zaratusztrianizm czy religie greków, Egipcjan powoli wymierają.
Prawda, tylko zastanawia mnie jedno- ciekawe co będzie następne? Pewnie kościół facebookowski, albo może jaszczuroludzie?
Ciekawe czy policja użyła gazu