Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ukraińskie scierwa sie bawia. uzbrojeni po zeby, tylko czekac na kolejny wolyn[/
jeszcze będą gadać że to nasza wina
nawet nie czytalem ukraincu, ale chyba sie poplakales
Typie,jeśli jesteś z ziem tzw odzyskanych to na 80% jesteś z akcji Wisła ukr przemalowany na Polaka.
No możesz się ciskać ale historii nie zmienisz a zwłaszcza własnej rodziny.
[ Dodano: 2024-12-06, 18:19 ]
i oni tu wszyscy przyjadą jak się wojna skończy, będzie super !
Chyba cię łeb piecze,nim się wojna skończy to Tusk tak roz🤬bie nam kraj że tu bez Provident a zdechniesz q taki ukr to sobie pojedzie na zachód,Kanady czy gdzie indziej.
Póki coś tam się da wydrzeć od głupich cebulakow to trochę ich tu siedzi ale chwila chwila oni mają większe ambicje niż twoja obsrana jałmużnę co to ledwo na zakupy w Biedronce wystarczy
Ten jaki wbity w przekonanie o swojej zajebistosci
oni tu wszyscy przyjadą
Za to wówczas przyjdzie kolej na nas

Bo granaty właśnie tak działają.
A do studni wrzuca się je, aby studnię zniszczyć, co widzimy na załączonym obrazku.
Betonowe kręgi na dole na 100% zostały pokruszone.
Tam grama betonu nie ma...
Typie,jeśli jesteś z ziem tzw odzyskanych to na 80% jesteś z akcji Wisła ukr przemalowany na Polaka.
No możesz się ciskać ale historii nie zmienisz a zwłaszcza własnej rodziny.
Chyba cię łeb piecze,nim się wojna skończy to Tusk tak roz🤬bie nam kraj że tu bez Provident a zdechniesz q taki ukr to sobie pojedzie na zachód,Kanady czy gdzie indziej.
Póki coś tam się da wydrzeć od głupich cebulakow to trochę ich tu siedzi ale chwila chwila oni mają większe ambicje niż twoja obsrana jałmużnę co to ledwo na zakupy w Biedronce wystarczy
Ten jaki wbity w przekonanie o swojej zajebistosci
z🤬bie, masz bmw w nazwie. XD szkoda slow, pozdrawiam z Krakowa wieśniaku

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie