Głupi c🤬j nie zapiął nawet pasów. Jego czarną szpanerską dupę uratowały tylko barierki.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!podpis użytkownika
Fuck lefties!!!Jak zwykle BMW no k🤬a nie dziwi mnie że wszyscy kierowcy samochodów tej gównianej marki to j🤬i debile
Jak zwykle BMW no k🤬a nie dziwi mnie że wszyscy kierowcy samochodów tej gównianej marki to j🤬i debile
Ooo. Marian krzyczy z Civic-a 1.6 . Opolskie klocki i nakładka na rure.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówpodpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
Wszyscy czerpiemy swoistą przyjemność z cudzego nieszczęścia, z cudzej rozpaczy. To sadyzm, gdy wczuwamy się w rolę oprawców. I masochizm, gdy identyfikujemy się z ofiarami.Ooo. Marian krzyczy z Civic-a 1.6 . Opolskie klocki i nakładka na rure.
Jak zwykle BMW no k🤬a nie dziwi mnie że wszyscy kierowcy samochodów tej gównianej marki to j🤬i debile
A ty pedalarzu na dorobku to co? Dalej w paseratti dupę wozisz? Czy po prostu żal ci odbyt ścisnął?
ssij petarde lamusie
Ooo. Marian krzyczy z Civic-a 1.6 . Opolskie klocki i nakładka na rure.
To weź clio 1,2 czy twingo i spróbuj się tym rozpędzić wogóle ... Dodam że takie clio sport czy RS to rozbite są szybciej niż BMW .
No i c🤬j, przez chwilę był chociaż szczęśliwszy od was, robaki j🤬e
A ty pedalarzu na dorobku to co? Dalej w paseratti dupę wozisz? Czy po prostu żal ci odbyt ścisnął?