👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spowodować wypadek z powodu nadmiernej prędkości ciągnikiem rolniczym to w sumie niezłe osiągnięcie.
solltys napisał/a:
Spowodować wypadek z powodu nadmiernej prędkości ciągnikiem rolniczym to w sumie niezłe osiągnięcie.
To nie nadmierna prędkość. W przyczepach był uszkodzony układ hamulcowy, albo mistrz wertepów nie podłączył przewodów w ogóle. Ciągnik nie jechał za szybko, ale przy ostrym hamowaniu (żeby nie władować się w bordowy bolid przed nim), przyczepy popchnęły go, zrobił się bardzo nadsterowny i się złożył.
Widziałem podobną sytuację na własne oczy w Stargardzie, wtedy jeszcze Szczecińskim.
W niektórych są nawet pnemauyczne naprzemiennie z hydraulicznymi w razie wlasnie awari lub zapominalskiego
Prawie na pewno nie podłączył hamulców od przyczep, na wsi szkoda czasu na takie pierdoły. Traktorem trzeba jechać a nie hamować
Przecież się zatrzymał. Poza tym geniusze zła i spisków., uszkodzone hamulce pneumatyczne automatycznie się blokują. Schodzi ciśnienie to blokują się bębny.
JADARO napisał/a:
Przecież się zatrzymał. Poza tym geniusze zła i spisków., uszkodzone hamulce pneumatyczne automatycznie się blokują. Schodzi ciśnienie to blokują się bębny.
Czy ty kiedyś na polskiej wsi byłeś? To jak działają hamulce w dużych nie znaczy że tak samo w przyczepach u rolasa...

JADARO napisał/a:
Pod warunkiem, że tam w ogóle są szczęki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie