📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:01

Droga hamowania (sorry, chamowania — to motór) jak w pociągu. Ale szkoda że pchlarz nie wyskoczył znienacka, przy 234km/h byłaby śliczna różowa mgiełka.

Ładna prosta pusta droga...pech i tyle, moją puche też bym tu pogonił, ale poczucie prędkości jakieś kosmiczne z tego widoku, latam furą po 230-280 ale na autostradach i tam masz luz przy 230 a tutaj jak na PlayStation
Jak przestępstwo jest udokumentowane przez sprawcę, to trzeba jak najszybciej pochwalić się nim w sieci. Przecież cię nie znajdą, nie? hahahahaha
Szkoda kundla bo zważywszy że to jakieś wyp🤬dowie pies pewnie przyzwyczajony do przechodzenia przez jezdnie tylko nie spodziewał się że przy pustej drodze nagle pojawi się 300kg pocisk a motoc🤬ka jak zwykle jedyne co potrafi to odkręcić manetkę na prostej drodze lub zacisnąć heble z całej siły, gdyby użył mózgu (no ale go nie ma to jak?) to ominąłby sierściucha i wszyscy wyszli by z tego cało
AbsolutnyBrakKarku napisał/a:
Ładna prosta pusta droga...pech i tyle, moją puche też bym tu pogonił, ale poczucie prędkości jakieś kosmiczne z tego widoku, latam furą po 230-280 ale na autostradach i tam masz luz przy 230 a tutaj jak na PlayStation
Wstawaj! Zesrałeś się...
285km/h rekord mojego kolegi.
Niestety, Jego już z nami nie ma, ale rekord pozostał.
Niestety, Jego już z nami nie ma, ale rekord pozostał.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie