na zime ? góra 5 dni licząc w wiadrach
tomqj - jak sobie zatkasz uszy watą to da się jeszcze pospać do 9

Ech... zaraz po Andrzejkach zgarnęli 5 osób z mojej okolicy za posiadanie 26g zielska (pewnie połowa tego podrzucona przez policję), grozi im do 3 lat.
Co za poj🤬y kraj.
Co za poj🤬y kraj.

guowa91 napisał/a:
na zime ? góra 5 dni licząc w wiadrach
![]()
nie sądzę, żeby czekali do 9 zanim im życzliwie otworzysz

ginx2666 napisał/a:
Ech... zaraz po Andrzejkach zgarnęli 5 osób z mojej okolicy za posiadanie 26g zielska (pewnie połowa tego podrzucona przez policję), grozi im do 3 lat.
Co za poj🤬y kraj.
Bardzo dobrze, że tak zrobili. Co prawda nie powinno się ćpunów zamykać, a kazać im zap🤬lać po kilka miesięcy na rzecz państwa, ale to i tak dobrze, że zareagowano.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
rusofil napisał/a:
Bardzo dobrze, że tak zrobili. Co prawda nie powinno się ćpunów zamykać, a kazać im zap🤬lać po kilka miesięcy na rzecz państwa, ale to i tak dobrze, że zareagowano.
a polizać mi k🤬sa nie chcesz?
cygann napisał/a:
a polizać mi k🤬sa nie chcesz?
Nie gustuję w gimnazjalistach.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
@rusofil
a Ciebie to powinni na odwyk alkoholowy zapisac, bo sobie czasami walniesz piwko, a raz na jakis czas reset
a Ciebie to powinni na odwyk alkoholowy zapisac, bo sobie czasami walniesz piwko, a raz na jakis czas reset

busek napisał/a:
@rusofil
a Ciebie to powinni na odwyk alkoholowy zapisac, bo sobie czasami walniesz piwko, a raz na jakis czas reset![]()
A gdzie tam, odwyk nic by nie dał.
podpis użytkownika