Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Zapasy są nudne?
jestemelpolako • 2013-02-28, 16:39
Wielu uważa że taki sport jak zapasy jest nudny,nie dawno pojawiła się propozycja odrzucenia ich z Igrzysk.W niektórych krajach to sport narodowyi nie może być tak, że dyscypliny mało znane jak wushu, karate, wspinaczka sportowa zajmą miejsce tak zasłużonej dyscypliny.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-28, 23:33 1
twrgg napisał/a:

zajebisty sport dwoch kolesi sie tuli na ringu -_-

Żeby Cię taki koleś nie musiał "przytulić".
Zgłoś
szpeto 2013-03-01, 0:38 1
twrgg
jestemelpolako

Cieszcie się, że żyjecie w XXI wieku - śluby pedałów, Palikoty, męskie porody, gejowskie parady etc
2tys lat temu za takie wypowiedzi ukrzyżowanie, nic więcej.
Zgłoś
qmakk 2013-03-01, 0:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krak 2013-03-01, 8:16
Mogą się dobrze wymacać po spoconemu...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 9:13
sdLechu napisał/a:

Zapasy powinny zniknąć. Zamiast nich ma pojawić się wspinaczka sportowa która jest o wiele bardziej widowiskowa i jest sportem praktycznie bez dopingu. A jest tak dlatego bo żadne sterydy ci w nim nie pomogą ba nawet standardowe odżywki mogą ci zaszkodzić niesamowicie (większa masa mięśniowa = brak efektów). Oszukiwać tez się za bardzo nie da czy to czasówka, trudność czy bald. Czysty widowiskowy sport w którym wygrywa się dzięki treningowi i poświęceniu, tak chcę to oglądać

a o winstrolu albo innych sterydach poprawiajacych sile/wydolnosc bez zwiekszenia masy to nie slyszales?.
a usuwanie zapasow z olimpiady, to tak jakby z rozdania oskarow usunac nagrode za najlepszy film albo aktora pierwszoplanowego
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 10:28
@lapps wspinaczka to nie siła. Siła to tylko może 5-10% sukcesu reszta to Technika/Psychika. Podaj mi jeden steryd który sprawi że moje ścięgna zregenerują się w ciągu jednej doby. Że po wzięciu sterydu o którym mówisz i zwiększeniu objętościowo treningu nie strzelą mi troczki w palcach. Albo że skóra na dłoniach wytrzyma i nie zacznie pękać po tygodniu. To są główne problemy przy wspinaczce i sterydach koksach itp. Są rzeczy których nie przeskoczysz. A co do porównania olimpiady i oskarów to wycofanie zapasów jest jak usunięcie nagrody za najlepszy film czarnobiały, niby ważne ale każdy ma to w dupie.
Zgłoś
Tomaszek666 2013-03-01, 11:00
klamerka, rzucik i obalenie "Janika" w 30s - piwko... Generalnie jakby można było postawić kratkę - tak bym uczynił. miodność=10/10
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 12:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 15:18
@lapps tylko z koksami jest jeden problem tyjesz czy chcesz cz nie chcesz. Ba nawet kreatyna+bcaa+ glukozamina w małych ilościach sprawi że utyjesz (wiem po sobie 3kg +). Nie twierdzę że doping jest niemożliwy ale niesamowicie utrudniony, to niesamowite jaką posiadasz wiedzę na temat sterydów ale zapaśnicy są znani z korzystania ze sterydów. Co do kontuzji, lot z paru metrów może nadawać się na harda albo do kostnicy. Wspinaczka sportowa jest też sportem o wiele czystszym bo nie da się oszukiwać bo każdy ma taka samą ilość czasu na wycenę drogi (tzw os).
Zgłoś
fndj 2013-03-03, 20:50
5 lat przetrenowałem xD Wrestling szacun all the time!
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 18:29
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem