Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:16
Zapasy są nudne?
jestemelpolako • 2013-02-28, 16:39
Wielu uważa że taki sport jak zapasy jest nudny,nie dawno pojawiła się propozycja odrzucenia ich z Igrzysk.W niektórych krajach to sport narodowyi nie może być tak, że dyscypliny mało znane jak wushu, karate, wspinaczka sportowa zajmą miejsce tak zasłużonej dyscypliny.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-28, 23:33 1
twrgg napisał/a:

zajebisty sport dwoch kolesi sie tuli na ringu -_-

Żeby Cię taki koleś nie musiał "przytulić".
Zgłoś
szpeto 2013-03-01, 0:38 1
twrgg
jestemelpolako

Cieszcie się, że żyjecie w XXI wieku - śluby pedałów, Palikoty, męskie porody, gejowskie parady etc
2tys lat temu za takie wypowiedzi ukrzyżowanie, nic więcej.
Zgłoś
qmakk 2013-03-01, 0:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Krak 2013-03-01, 8:16
Mogą się dobrze wymacać po spoconemu...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 9:13
sdLechu napisał/a:

Zapasy powinny zniknąć. Zamiast nich ma pojawić się wspinaczka sportowa która jest o wiele bardziej widowiskowa i jest sportem praktycznie bez dopingu. A jest tak dlatego bo żadne sterydy ci w nim nie pomogą ba nawet standardowe odżywki mogą ci zaszkodzić niesamowicie (większa masa mięśniowa = brak efektów). Oszukiwać tez się za bardzo nie da czy to czasówka, trudność czy bald. Czysty widowiskowy sport w którym wygrywa się dzięki treningowi i poświęceniu, tak chcę to oglądać

a o winstrolu albo innych sterydach poprawiajacych sile/wydolnosc bez zwiekszenia masy to nie slyszales?.
a usuwanie zapasow z olimpiady, to tak jakby z rozdania oskarow usunac nagrode za najlepszy film albo aktora pierwszoplanowego
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 10:28
@lapps wspinaczka to nie siła. Siła to tylko może 5-10% sukcesu reszta to Technika/Psychika. Podaj mi jeden steryd który sprawi że moje ścięgna zregenerują się w ciągu jednej doby. Że po wzięciu sterydu o którym mówisz i zwiększeniu objętościowo treningu nie strzelą mi troczki w palcach. Albo że skóra na dłoniach wytrzyma i nie zacznie pękać po tygodniu. To są główne problemy przy wspinaczce i sterydach koksach itp. Są rzeczy których nie przeskoczysz. A co do porównania olimpiady i oskarów to wycofanie zapasów jest jak usunięcie nagrody za najlepszy film czarnobiały, niby ważne ale każdy ma to w dupie.
Zgłoś
Tomaszek666 2013-03-01, 11:00
klamerka, rzucik i obalenie "Janika" w 30s - piwko... Generalnie jakby można było postawić kratkę - tak bym uczynił. miodność=10/10
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 12:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-01, 15:18
@lapps tylko z koksami jest jeden problem tyjesz czy chcesz cz nie chcesz. Ba nawet kreatyna+bcaa+ glukozamina w małych ilościach sprawi że utyjesz (wiem po sobie 3kg +). Nie twierdzę że doping jest niemożliwy ale niesamowicie utrudniony, to niesamowite jaką posiadasz wiedzę na temat sterydów ale zapaśnicy są znani z korzystania ze sterydów. Co do kontuzji, lot z paru metrów może nadawać się na harda albo do kostnicy. Wspinaczka sportowa jest też sportem o wiele czystszym bo nie da się oszukiwać bo każdy ma taka samą ilość czasu na wycenę drogi (tzw os).
Zgłoś
fndj 2013-03-03, 20:50
5 lat przetrenowałem xD Wrestling szacun all the time!
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-27, 18:29
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem