Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Zap🤬lać
lansnaskary • 2012-09-05, 20:58
Filmik przedstawiający efekty rocznej pracy wykonując coraz bardziej znane w Polsce ćwiczenia kalisteniczne (ćwiczenia z własną masą ciała). Jest to dobra alternatywa dla siłowni, nieraz zatłoczonych i czasem kosztownych. Do ćwiczeń wystarczą krzesła, drążek, drabinki. Tak naprawdę można ćwiczyć wszędzie.
Także chłopcy i mężczyźni, nic nie jest stracone, wystarczy tylko ZAP🤬LAĆ i mieć MOTYWACJE. Zap🤬lajcie więc.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Suq-Madiq 2012-09-06, 0:45 1
dominha napisał/a:

Cipą się możesz po podniecać, a laską podeprzeć

Jesli jest w ogole takie slowo to powinno byc raczej zapisane 'popodniecac'.

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Numernabis 2012-09-06, 1:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Merowing 2012-09-06, 8:46
boolie8830 - kolejny napinacz internetowy. Schowaj się w tym swoim ciemnym kącie w pokoju czy tam twojej pakerni i lepiej już nie wychodź
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 9:45 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Quovadis 2012-09-06, 10:58 2
Szkoda, mając 147 kg już nie podciągnę się na drążku :<
Zgłoś
Diux 2012-09-06, 11:35
Fakt.. siła rzeźba i wytrzymałość przy takich ćwiczeniach pójdzie w górę... Ale tak jak widać na filmiku masa stoi praktycznie w miejscu... Ja po pierwszym roku na siłowni byłem cięższy o 9kg... A oni po roku ćwiczeń są tak samo mali jak byli... tylko lepszą rzeźbę mają...
Zgłoś
klucha358 2012-09-06, 12:01 6
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 13:35 1
@merowing schować to ty się możesz we własnym rozepchanym odbycie. To tyle w temacie leszcza. A wracając do tematu drążek, to sam mogę na własnym przykładzie stwierdzić, że dopiero po rozpoczęciu treningu siłowego ilość powtórzeń na drązku wzrosła. Poza tym, jak robiłem same pompki (zwykłe, tygrysie, tzw. trójkąt) to cały czas miałem wrażenie, że mięśnie tak naprawdę słabną, tzn. wytrzymałość rosła, ale z siłą nie było za ciekawie.
Zgłoś
lansnaskary 2012-09-06, 13:53
Zgłoś
Marian Pudzianowski 2012-09-06, 15:25 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 16:29
11:07 coś mi tu śmierdzi z tymi zdjęciami, mistrz painta czy co?

@boolie8830 , pewnie słabłeś z przęmeczenia, sam pół roku ćwiczyłem same pompki , doszłem do 70 na jednej serii, ręce miałem jak młoty, potem zrobiłem sobie przerwe z jakieś 2 miesiące, i dowaliłem podciąganie itd., siła spadła, no i zapał też, bo ćwiczenia nie przynosiły efektów, no wiem też że im bardziej zróżnicowane ćwiczenia tym trudniej o systematyczność, podsumowując, ważne jest prostota i systematyczność

PS: Chcesz być naprawdę silny? Popracuj troche w kopalni.
Zgłoś
issenpl 2012-09-06, 17:55
Czegoś tu nie rozumiem:
Zgłoś
marcinsud 2012-09-06, 19:19
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-06, 20:25
Cóż, próbowałem tego w zaciszu swojego podwórka, za mocno się szarpnąłem, wyrwałem trzepak z mocowań (stare, przerdzewiałe) i teraz niestety nie mam na czym ćwiczyć, bo trzepak był w zasadzie nikomu niepotrzebny...

A miało być tak pięknie...
Zgłoś
Numernabis 2012-09-11, 15:25
ps.
jak bedziesz cwiczyl na skakance to bedziesz zajebiscie skakal, jak cwiczyl podciaganie to bedziesz sie zajebiscie podciagal, jak bedziesz cwiczyl boks to bedziesz dobrze boksowal a jak bedziesz cwiczyl przy ciezarach to bedziesz w stanie duzo podniesc, taka skromna uwaga z mojej strony.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem