👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biało-czerwoni jak zwykle chcą wejść z piłka do bramki i nie trafiają z 5 metrów. Przypadek?

co to za bosiko? to juz lepsze za łebka się miało jak sie elegancko wyrwównało i skosiło.. do tego ten sędzia liniowy w berecie i koszuli flanelowej, przeciez jakim prawem nie ma normlanego liniowego tylko mietek z pod sklepu i jeszcze ten pies co biega bo tej łące..

Też uważam, że dobry mecz - większość pomyłek to wina użycia do gry kartofliska zamiast boiska. Wiadomo, tam trafiają się gorsi kopacze - to nie ekstraklasa - ale po zmontowaniu faili to i z Barcelony w ostatnim meczu z Lechią można się nieźle pośmiać

@slayer123123
Okręgówki? Nie przesadzaj. Nie wiem jak w Twoim regionie, ale u nas okręgówka to już prawie jak Ekstraklasa. Trybuny, szatnie, czasem nawet stadionowy spiker. No i przede wszystkim zawsze jest trzech sędziów związkowych, a nie tylko główny.
Okręgówki? Nie przesadzaj. Nie wiem jak w Twoim regionie, ale u nas okręgówka to już prawie jak Ekstraklasa. Trybuny, szatnie, czasem nawet stadionowy spiker. No i przede wszystkim zawsze jest trzech sędziów związkowych, a nie tylko główny.

U nas w B klasie jest rzeka za "stadionem" , piłek juz w chuuj odpłyneło
Aj tam brawo liniowego. Jak on linię spalonego pilnuje, hehe. Ten kowboj w gaciach też dobry wariat

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie