📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49

WaszMiso napisał/a:
Ucisk na klatkę piersiową wywołany przez pas podczas poważniejszego wypadku powoduje pęknięcie aorty.
Brak pasów w poważniejszym wypadku powoduje pęknięcie mózgoczaszki.
WaszMiso napisał/a:
Ucisk na klatkę piersiową wywołany przez pas podczas poważniejszego wypadku powoduje pęknięcie aorty.
Ryzyko pęknięcia aorty, czy identyfikacja resztek wyciągniętych z resztek wraków: oto jest pytanie!
Nigdy nie przestaną mnie zadziwiać ci wszyscy mistrze, co to wierzą że pasy to samo "zuo"

wow. szczerze mowiac zajebiscie dobrze zrobiony spot i bardzo sugestywny. jestem w szoczku (malutkim:D)

WaszMiso napisał/a:
Jak masz dobrze ułożone pasy (nie mówiąc już o sportowych szelkach) to co najwyżej złamany obojczyk, mnie po wypadku z tirem bolał obojczyk, żebra i miednica przez dłuższy czas ale nie sądzę abym jadąc bez pasów napisał teraz tego posta.
Ta mała słodycz pewnie i tak umieszcza swoje naturalistyczne zdjęcia na blogach społecznościowych ;p
Ciary mnie przeleciały podczas "uderzenia" super film przemawiający i wzbudza do głębokich refleksji
sebastian611 napisał/a:
Ciary mnie przeleciały podczas "uderzenia" super film przemawiający i wzbudza do głębokich refleksji
ale powiedz, że to miało być ironiczne

a gdzie cienka blacha scinajaca dach auta wraz z szybami i gosciem?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie