Opis z jutube:
Interesujące wydarzenie zapowiedziano w Stanach Zjednoczonych. Za mniej niż miesiąc, 29 kwietnia 2013 roku ma dojść do konferencji w trakcie, której kilku amerykańskich kongresmenów, będzie świadkami ujawnienia dowodów istnienia pozaziemskiego życia.
Zapowiadane wyjątkowe wydarzenie odbędzie się w Klubie Prasowym w Waszyngtonie a konferencja potrwa pięć dni, czyli skończy się 03 maja 2013. Weźmie w niej udział czterdziestu naukowców i wojskowych, którzy będą zeznawać przez wiele godzin. W konferencji weźmie również udział pięciu byłych członków Kongresu Stanów Zjednoczonych.Głównym tematem konferencji będą rozmowy o ujawnieniu obecności istot pozaziemskich na Ziemi. Mottem konferencji będzie, „Jeżeli Kongres nie zrobi swojej pracy, ludzie będą robić to sami." Wydarzenie będzie transmitowane na żywo w Internecie i tłumaczone symultanicznie w kilku językach. Zapowiedziano również, że cały przebieg rozprawy będzie podstawą do powstania filmu dokumentalnego pod wymownym tytułem „Zabroniona Prawda".
Organizatorzy zauważają, że ostatni raz Kongres debatował nad UFO w 1968 roku a od tego czasu doszło do setek tysięcy obserwacji niewyjaśnionych obserwacji, których po prostu nie można w nieskończoność ignorować. Czas zadać odpowiednie pytania i dowiedzieć się w końcu jaka jest prawdziwa historia naszej cywilizacji.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-04-02, 21:00
Mogliby zrobić live stream, oglądnął bym.
konto usunięte
2013-04-02, 21:15
Dobra, to może tak... Jest dzisiaj drugi kwietnia, kiedy pojawił się oryginał tego artykułu, bo to jego tłumaczenie? I która była wtedy godzina w tej części USA, w której wyszedł? Podejrzewam, że to dowcip prima aprilisowy z opóźnionym zapłonem, bo zanim go przetłumaczono trochę minęło... A jeśli się odbędzie to powiedzą to co zwykle, czyli że nie ma UFO, niezależnie od tego, czy istnieje, czy nie.
oponaodjelcza napisał/a:
Dobra, to może tak... Jest dzisiaj drugi kwietnia, kiedy pojawił się oryginał tego artykułu, bo to jego tłumaczenie? I która była wtedy godzina w tej części USA, w której wyszedł? Podejrzewam, że to dowcip prima aprilisowy z opóźnionym zapłonem, bo zanim go przetłumaczono trochę minęło... A jeśli się odbędzie to powiedzą to co zwykle, czyli że nie ma UFO, niezależnie od tego, czy istnieje, czy nie.
To nie pierwsza tego rodzaju konferencja, i na żadnej nie zostało powiedziane "UFO nie istnieje", wręcz przeciwnie, przed Kongresem ludzie wysokiej rangi zeznawali pod przysięgą oraz składali dokumenty potwierdzające istnienie UFO.
oponaodjelcza napisał/a:
Zajebisty z Ciebie detektyw, umysł ścisły (czy może ciasny) jak mniemam..
konto usunięte
2013-04-02, 21:45
mrokussw napisał/a:
Co nam z tego ufo to wszystko to pic który nam wciskają żebyśmy odwrócili naszą uwage od sytuacji w naszych krajach ... Coś ala Mama Madzi...
Wy wszędzie widzicie teorie spiskowe? doszukiwanie się drugiego, trzeciego i kolejnego dna każdego wydarzenia? To jak podcieracie sobie dupę to w rzeczywistości chodzi Wam o nowoczesny bunt obecnej sytuacji geopolitycznej zapewne..
Dotrze do Waszych ciasnych główek, że istnieją na świecie ludzie którzy w dupie mają polityczne przepychanki, publiczne wypieranie brudów, a jedyną rzeczą jaką chcą to poznanie prawdy o UFO, bo na przykład są fanatykami tej materii?
konto usunięte
2013-04-02, 21:57
konto usunięte
2013-04-02, 21:59
Macierewicze wszystkich krajów łączcie się!
konto usunięte
2013-04-02, 22:20
Ja tam będę, ja już gadałem nieraz z UFO, przecież oni co chwila gdzieś lądują, ostatnio u mojego dziadka na stodole.
Uwaga, jestem kosmitą. Przybyłem na ziemię aby was ostrzeć przed kosmitami.
konto usunięte
2013-04-02, 22:57
Przeżyłem już 4 końce świata, globalny kryzys to i kosmitów z 29 kwietnia przeżyję.
Eeee? UFO to niezidentyfikowany obiekt latający. Może nim być zwykły samolot, a więc, tak, to na prawdę istnieje.
buehehe... tyle świadków że głowa mała.. a żaden z nich nie jest wstanie przedstawić niepodważalnego dowodu..
Jestem wręcz przekonany co do tego, że każdy kto byłby w posiadaniu takich dowodów od razu by je upublicznił... i zapisał się w kartach na wieki
Jakby ktoś chciał zdobyć dowody na istnienie ufo, to jest na necie, w czeluściach deepwebu