Miejsca wystarczy dla każdego
podpis użytkownika
Kupujcie Premium i wspierajcie sadola
K🤬a ale debili na tym sadisticu, odrazu widać ze to AI
kiedy znalazłem sadistica to było jak objawienie - flaki, mordy, samosądy... po 4 latach oglądam jak facet wypada z łódki do morza... coście gówniarze zrobili z sadistic... ja nie niszczyłem waszych kwejków czy innych tikoków, miałem tylko sadistic i nawet mi to zabraliście - zbóje!
Pieterski napisał/a:
widze sami specjalisci tutaj hehe. Pomoge bo widze ze duzo osob slepe. Jest to filmik zrobiony przy pomocy AI. Gruby jest wstawiony jak i to ze lodka do wody wpadla. Polecam popatrzec na napis na lodce z lewej strony ktory znika w momencie jak grubas przechodzi. I polecam popatrzec jak obracaja sie nogi pani w prawej dolnej czesci lodki w momencie jak idzie pod wode. Pozdro
I cały podest znika.
Chyba przestane wogóle oglądać te filmiki, wszędzie fejki nie wiadomo po jaki c🤬j
To jest ewidentnie fat-shaming ze strony producenta łodzi. Należy niezwłocznie wydać dyrektywę unijną, która zakaże takich praktyk!
ale gruby sk🤬iel, poszedł na dno jak pełna betoniarka
Fake video zrobione przez AI
Anal_Intruder_69 napisał/a:
J🤬y, spasiony, śmierdzący, gruby, niedorozwinięty, p🤬lony murzyn!!! Gówno zepsuło tylko pozostałym wycieczkę. Oby się utopił.
Cicho, nie obrażaj sadoli.
Ale dwa owrzodziałe wory smalcu fu
Anal_Intruder_69 napisał/a:
J🤬y, spasiony, śmierdzący, gruby, niedorozwinięty, p🤬lony murzyn!!! Gówno zepsuło tylko pozostałym wycieczkę. Oby się utopił.
Wiesz ze to nie miało miejsca?
P🤬lone tłuściochy, zawsze cos sp🤬olą... Nic dziwnego że 98% czarnych, murzyńskich samic to j🤬e grubasy.
[ Dodano: 2025-04-12, 10:54 ]
Kutaw napisał/a:
Wiesz ze to nie miało miejsca?
Było, nie było... prawde napisał.
Pieterski napisał/a:
widze sami specjalisci tutaj hehe. Pomoge bo widze ze duzo osob slepe. Jest to filmik zrobiony przy pomocy AI. Gruby jest wstawiony jak i to ze lodka do wody wpadla. Polecam popatrzec na napis na lodce z lewej strony ktory znika w momencie jak grubas przechodzi. I polecam popatrzec jak obracaja sie nogi pani w prawej dolnej czesci lodki w momencie jak idzie pod wode. Pozdro
Dobre oko masz, podziwiam.
@Pieterski: niezła spostrzegawczość. Mnie bardziej rzucił się w oczy podest będący przedłużeniem podłogi, a który po wynurzeniu znika- podłoga kończy się równo z burtami.