Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Isaki 2025-04-11, 20:27 2
Piękne AI xD
Zgłoś
Kutaw 2025-04-11, 20:29 4
K🤬a ale debili na tym sadisticu, odrazu widać ze to AI
Zgłoś
Kopernik2080 2025-04-11, 20:33 8
kiedy znalazłem sadistica to było jak objawienie - flaki, mordy, samosądy... po 4 latach oglądam jak facet wypada z łódki do morza... coście gówniarze zrobili z sadistic... ja nie niszczyłem waszych kwejków czy innych tikoków, miałem tylko sadistic i nawet mi to zabraliście - zbóje!
Zgłoś
hanskloswas 2025-04-11, 20:53 4
Pieterski napisał/a:

widze sami specjalisci tutaj hehe. Pomoge bo widze ze duzo osob slepe. Jest to filmik zrobiony przy pomocy AI. Gruby jest wstawiony jak i to ze lodka do wody wpadla. Polecam popatrzec na napis na lodce z lewej strony ktory znika w momencie jak grubas przechodzi. I polecam popatrzec jak obracaja sie nogi pani w prawej dolnej czesci lodki w momencie jak idzie pod wode. Pozdro

I cały podest znika.
Zgłoś
popiol 2025-04-11, 21:21
Chyba przestane wogóle oglądać te filmiki, wszędzie fejki nie wiadomo po jaki c🤬j
Zgłoś
tars 2025-04-11, 21:24
To jest ewidentnie fat-shaming ze strony producenta łodzi. Należy niezwłocznie wydać dyrektywę unijną, która zakaże takich praktyk!
Zgłoś
twojstarytofagot 2025-04-11, 22:28
ale gruby sk🤬iel, poszedł na dno jak pełna betoniarka
Zgłoś
Miro7 2025-04-12, 0:55 1
Fake video zrobione przez AI
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-04-12, 1:20 1
Anal_Intruder_69 napisał/a:

J🤬y, spasiony, śmierdzący, gruby, niedorozwinięty, p🤬lony murzyn!!! Gówno zepsuło tylko pozostałym wycieczkę. Oby się utopił.

Cicho, nie obrażaj sadoli.
Zgłoś
Wombat212 2025-04-12, 5:44
Ale dwa owrzodziałe wory smalcu fu
Zgłoś
Lukash2107 2025-04-12, 5:46
J🤬a gruba świnia
Zgłoś
Kutaw 2025-04-12, 8:15 1
Anal_Intruder_69 napisał/a:

J🤬y, spasiony, śmierdzący, gruby, niedorozwinięty, p🤬lony murzyn!!! Gówno zepsuło tylko pozostałym wycieczkę. Oby się utopił.

Wiesz ze to nie miało miejsca?
Zgłoś
T... 2025-04-12, 10:52
P🤬lone tłuściochy, zawsze cos sp🤬olą... Nic dziwnego że 98% czarnych, murzyńskich samic to j🤬e grubasy.

[ Dodano: 2025-04-12, 10:54 ]
Kutaw napisał/a:

Wiesz ze to nie miało miejsca?

Było, nie było... prawde napisał.
Zgłoś
StickerBomb 2025-04-13, 9:44 1
Pieterski napisał/a:

widze sami specjalisci tutaj hehe. Pomoge bo widze ze duzo osob slepe. Jest to filmik zrobiony przy pomocy AI. Gruby jest wstawiony jak i to ze lodka do wody wpadla. Polecam popatrzec na napis na lodce z lewej strony ktory znika w momencie jak grubas przechodzi. I polecam popatrzec jak obracaja sie nogi pani w prawej dolnej czesci lodki w momencie jak idzie pod wode. Pozdro

Dobre oko masz, podziwiam.
Zgłoś
Kamil81 2025-04-13, 11:41 3
@Pieterski: niezła spostrzegawczość. Mnie bardziej rzucił się w oczy podest będący przedłużeniem podłogi, a który po wynurzeniu znika- podłoga kończy się równo z burtami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie