👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niemalże wszyscy na tej stronie jadą po murzynach, a jak to robi rydzyk to nagle wielkie oburzenie >.< Co nie zmienia faktu, że kapłan zamiast głosić miłość i pojednanie żartuje sobie z czarnego zakonnika...

nie jestem wierząca, ale to przez takich ludzi jak on kościół jest wyśmiewany. czy jest inteligentny? i tak, i nie. z jednej strony, owszem, potrafi wykorzystać naiwność starszych pań, z drugiej takie teksty jak ten świadczą o jego bezmyślności. i nie chodzi o to, czy takie słowa są ok, czy nie, raczej o to, że może mieć z tego powodu kłopoty.

Wasza hipokryzja sięga zenitu... Po pierwsze mnóstwo z was ciśnie na murzynów i jakoś nikt nigdy nie wspomina o prokuraturze hahaha. I to nie że mycie tylko "niech powrócą czasy KKK". Poza tym wszyscy "obrońcy przyzwoitości się oburzyli", zapominając że murzynek się nie przejął

bo to poratal z czarnym humorem , mozna aobie jechac po murzynach , biednych dzieciach , latynosach , zoltych itd itd
a rydzyk to osoba publiczna i takich rzeczy nie powinna wypowiadac na glos przed ludzmi
a rydzyk to osoba publiczna i takich rzeczy nie powinna wypowiadac na glos przed ludzmi
podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm
Ktoś napisał, że Rydzyk jest inteligentny. Pewnie tak, ale wydaje mi się, że to bardziej cwaniactwo. Wykorzystał to, że jego postać to guru dla moherów. Zbija fortuny na głupocie i bezmyślności...

"boze gdzies ty sie nie myl?"- pieknie powiedziane:) dobry jest ten rydzyk:)

Miło, że sprawdziłeś profil tego, kto to napisał. Zaglądam tu od dawna i akurat dzisiaj się zarejestrowałem. Rzeczywiście, niesamowita gafa i cały świat się z nas śmieje... Media Wam wmówiły, że takie coś to niesamowita gafa, która nas ośmiesza. Granica politycznej poprawności jest również podniesiona do absurdu...
Na sadsiticu to akurat nie ma zbytnio politycznej poprawności jakbyś nie zauważył.
Wybacz ale tekst Rydzyka był prymitywny, powinien zaakcentować fakt że ma czarnoskórego w swojej sekcie jakoś pozytywnie, tak jakby to zrobił normalny człowiek, a nie mówić że się nie mył, zresztą co się dziwić przecież to rasista i antysemita i ten murzyn to mu w rodzinie radia maryja pewnie średnio leży
Wybacz ale tekst Rydzyka był prymitywny, powinien zaakcentować fakt że ma czarnoskórego w swojej sekcie jakoś pozytywnie, tak jakby to zrobił normalny człowiek, a nie mówić że się nie mył, zresztą co się dziwić przecież to rasista i antysemita i ten murzyn to mu w rodzinie radia maryja pewnie średnio leży

podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadol.pl/regulamin.htm

Głos murzyna mi się z nim skojarzył.
Sorry za 2 Juliany.
[ Komentarz dodany przez: angel: 2012-03-30, 22:40 ]
2 Julian skasowany

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie