Czarenka napisał/a:
p🤬lnęłabym mu rozgrzaną patelnią przez ryj jak by tylko wszedł do kuchni.A potem ze bym się posikała ze śmiechu...na jego twarz O_o
cholera podnieciłem się

jeszcze powiedz że w tej kuchni to Gołąbki robiłaś i jestem Twój

nie wszedłby do kuchni, prawdziwy rycerz bez wezwania nie wchodzi do smoczej jamy o_O
Czarenka napisał/a:
Cóż za wysublimowane poczucie humoru.W odwecie za takie coś następnego dnia p🤬lnęłabym mu rozgrzaną patelnią przez ryj jak by tylko wszedł do kuchni.A potem ze bym się posikała ze śmiechu...na jego twarz O_o
Dobrze, że znasz swoje miejsce w domu i będziesz broniła go patelnią. ; d
podpis użytkownika
Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.

filmik śmieszy. Komentarze zupełnie niedoj🤬ych neandertalczyków - niekoniecznie.
eteryk napisał/a:
@Czarenka
ale jesteś w tym momencie prymitywna
I zajebiście.Raz nie zawsze.Przynajmniej przez chwilę mogłam utożsamić się z facetem bo PRYMITYWNY to jedno z pierwszych słów jakie nasuwa się żeby określić większość panów.Sporo wysiłku kosztowało mnie zniżenie się do poziomu prymitywów, aby wymyślić ten zj🤬y komentarz.
A teraz ze spokojem mogę się udać w stronę kuchni...
podpis użytkownika
" Daj spokój z bólem i tak zbyt wiele czuję..."
fajna ta jego bejbi ... haha ... jeżeli to usa to podała go do sądu...
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
podpis użytkownika
J🤬KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ

Za to że jest taka gruba powinien jej całą twarz nakleic plastrem..

Czarenka napisał/a:
I zajebiście.Raz nie zawsze.Przynajmniej przez chwilę mogłam utożsamić się z facetem bo PRYMITYWNY to jedno z pierwszych słów jakie nasuwa się żeby określić większość panów.
kolejna feministka, tego brakowało...