oj oj alę się uśmiałęm aż mnię mój brzuszęk okrokluszęk rozbolał -.-
ten też się posrał
jest gość dobry i c🤬j" pamiętajcie kto tu z kogo się śmieje" < jego słowa

Najlepszy komentarz (76 piw)
Typowe zachowanie przykrego klauna. Kolega z grupy wyskoczył z mądrą tezą, więc ten musiał zrobić zamieszanie wokół siebie. Proste.
zamknij dupe spinaczu... mnie rozbawilo ;]
Typowe zachowanie przykrego klauna. Kolega z grupy wyskoczył z mądrą tezą, więc ten musiał zrobić zamieszanie wokół siebie. Proste.
zamknij dupe spinaczu... mnie rozbawilo ;]
" amwwm
Typowe zachowanie przykrego klauna. Kolega z grupy wyskoczył z mądrą tezą, więc ten musiał zrobić zamieszanie wokół siebie. Proste."
A gdzie tu, k🤬a, mądra teza? Wszystkiemu winne media, nawet temu, że śmieszy nas "mniej ambitny" żart. Przecież to śmieszne. Jedni wolą wulgarne stand-upy, inni coś innego. Sam zaś wolałbym na imprezie wypić z takim p🤬lniętym, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, Kałamagą, niż zamulającym jankiem zwalającym całę zło na media czy rząd.
Typowe zachowanie przykrego klauna. Kolega z grupy wyskoczył z mądrą tezą, więc ten musiał zrobić zamieszanie wokół siebie. Proste."
A gdzie tu, k🤬a, mądra teza? Wszystkiemu winne media, nawet temu, że śmieszy nas "mniej ambitny" żart. Przecież to śmieszne. Jedni wolą wulgarne stand-upy, inni coś innego. Sam zaś wolałbym na imprezie wypić z takim p🤬lniętym, w pozytywnym tego słowa znaczeniu, Kałamagą, niż zamulającym jankiem zwalającym całę zło na media czy rząd.

Janus92 napisał/a:
" amwwm
Czytajmy ze zrozumieniem i nie spinajmy się bez powodu. Żarcik sam w sobie całkiem spoko, sam tak czasem robię jak mam okazję. Co do Kałamagi tak jak napisałeś zapewne jest śmiesznym gościem i fajnie z takim wypić flaszkę, natomiast w tej konkretnej sytuacji zachował się jak dupek i przykry klaun bo przerwał wywiad kolegi a tak się po prostu nie robi. Ot cała filozofia. Pozdrawiam