👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
memengwa napisał/a:
Cały internet się śmieje z Karola, że suche żarty, ale on jest już w średnim wieku. Ludzie po 50'ce w tych czasach mają właśnie taki rodzaj poczucia humoru. Połowa mojej rodziny 50+, uważa takie kawały za dobre i sobie na święta wszyscy właśnie takie opowiadają. A dla dzisiejszej zdegenerowanej, wypaczonej młodzieży to mogą być żałosne.
Zdegenerowana i wypaczona młodzież, bo nie śmieszą jej suche żarty dla ludzi w średnim wieku?

BulaKSSG napisał/a:
Zdegenerowana i wypaczona młodzież, bo nie śmieszą jej suche żarty dla ludzi w średnim wieku?
Nie, bo wyszydzają, wyśmiewają i obrażają zamiast zrozumieć, że to jest do odbiorców w innym wieku.
Karol opowiada to w programie, który w większości oglądają osoby w średnim wieku, a to młodzież przeniosła to do internetu i wystawiła prowadzącego na wyśmiewisko.
memengwa to albo Twoja rodzina nie ma poczucia humoru albo smieja sie bo nierozumieja
matka ostatnio mnie pytala dla czego Karolek opowiada jeszcze te dowc🤬y w telewizorze skoro nawet w studiu sie nie smieja
matka ostatnio mnie pytala dla czego Karolek opowiada jeszcze te dowc🤬y w telewizorze skoro nawet w studiu sie nie smieja
Podchodzi mąż żoną do szatni w restauracji:
- Na jeden numerek?
- Nie, my na obiad
- Na jeden numerek?
- Nie, my na obiad

BulaKSSG napisał/a:
Oczywiście, że zdegenerowana. Bawią was kawały o gw🤬tach i pedofilach. To nie jest normalne. Pewnie większość tych, których to śmieszy to przyszli pedofile.
Jak ktoś jest normalny i chce się pośmiać, to odpala sobie Monty Pythona.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie