📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lufnik1946 napisał/a:
Brałbym tą małą jak murzyn zasiłek.
Kiedyś wszyscy by się z tego śmiali. a teraz proszę jakie oburzenie!?
Wypad na kwejka!!
Dziękuję dobranoc....

Trzeba było ze dwa ptaszniki w tym pudełku, na pewno by się bachor ucieszył
Dlatego najlepiej adoptować dziecko z trzeciego świata, ono się z wszystkiego ucieszy
vinescope.com/its-the-thought-that-counts-1255.html
vinescope.com/its-the-thought-that-counts-1255.html

Dostała koszulkę Packersów,a kibicuje drużynie Chicago Bears.Obie drużyny nie przepadają za sobą.

Chodzi o to, że dostała koszulkę przeciwnej drużyny zamiast swojej ulubionej... to jakby legionista dostał szaliczek widzewa
Sądząc po kasku na ścianie to ta rodzinka jest za Chicago Bears, a ta mała dostała koszulkę największego rywala czyli Green Bay Packers, więc stuknijcie się w łeb, że dziecko niewdzięczne. Sam tata powiedział "It supposed to be a Hester" (czyli tak jak Messi dla Barcy), głupi żart nie ma się co spinać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie