Pewnie przestraszyli się kamerzysty... Szkoda, że nie ma opcji "zlej moczem" oszczałbym ten temat jak jak krowa kępke trawy.
Nie wiem czy oni są tak pojechorzy czy tylko udają xD jak można zrobić takiego gniota. Jedyne co trzeba przyznać, że ten ziomek potrafi udać, że się przestraszył.
podpis użytkownika
Nasze
Zajebisty pomysl, ale c🤬jowa realizacja. Nosz kur..de stać ich przecież na więcej. Mogli zrobić jakiś nastrój, porozrzucać rozszarpanych ludzi dookoła a nie wystawić sztucznego pseudotyranozaura z ludzkimi nogami. To jest jedynie ukryta kamera z zaskoczenia, nie do zesrania się...
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
podpis użytkownika
– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
dajcie pełną wersję
uwielbiam jak kitajce się straszą z rozmachem

podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Up
Tyranozaur... Wy sami jesteście jak tyranozaur k🤬a jego mać...
Tyranozaur... Wy sami jesteście jak tyranozaur k🤬a jego mać...
Jestem ekspertem i to nie jest tyranozaur bo by się nie zmieścił. Co najwyżej Deinonych, ale ten był mniejszy.
podpis użytkownika
Naziolek napisał/a:
Darson emituje najwięcej promieniowania.
Horosz napisał/a:
Ahhh te sadolowe serwery.. ;/
Podobno ludzie korzystający z neo i netii mają problemy z tymi odtwarzaczami.. Czyli ja też...

Jak ja kocham, jak wszystkie pierdy na sadolu udają niewiadomok🤬amaćkogo.
Przypomnijcie sobie "śmiechu warte" w wydaniu polskim, śmiech z puszki odtwarzany do "jaksze śmieżnego" polewania ludzi wodą, czy innego "pszezabafnego" uciekania banknotu na nitce. A teraz obejrzyjcie ten filmik jeszcze raz i spróbujcie nadal p🤬lić farmazony o tym, jakie to zj🤬e, zacofane i ogólnie marne.
Przypomnijcie sobie "śmiechu warte" w wydaniu polskim, śmiech z puszki odtwarzany do "jaksze śmieżnego" polewania ludzi wodą, czy innego "pszezabafnego" uciekania banknotu na nitce. A teraz obejrzyjcie ten filmik jeszcze raz i spróbujcie nadal p🤬lić farmazony o tym, jakie to zj🤬e, zacofane i ogólnie marne.