👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Barabasz44 napisał/a:
Ty już piszczysz jak mała dziewczynka,jak ciebie r🤬a stary.
Oo twardziel się znalazł, pewnie z uśmiechem na ryju przyjmujesz kutangi ojców.
Baronessa napisał/a:
Od polskich pajączków śmigających pod domach, to co najwyżej swędzenia i uczulenia dostaniesz, jak cię ukąsi któryś...
W dupie byłeś, gówno widziałeś cymbale. A o sieciarzu jaskiniowym czy kolczaku zbrojnym słyszałeś? Nie? Jakoś mnie to nie dziwi... Niby 5 dych na karku a głupiiiiiiii
Baronessa napisał/a:
Ściśnij srom mała gówniaro! Każdy wie, o jaki jad mi chodzi, tylko ty i te kilka cymbałów cię propsujących musiało się spruć.
Od polskich pajączków śmigających pod domach, to co najwyżej swędzenia i uczulenia dostaniesz, jak cię ukąsi któryś...
Ojej, klasyczne "Nie mam argumentów więc użyję ad personam". Nikt tu nikogo nie propsuje ciemnoto, tylko potwierdzają że mam rację. Bo słaby jad =/= brak jadu, więc twierdzenie że w Polsce nie ma jadowitych pająków jest nieprawdziwe. Dlatego polecam następnym razem zamknąć mordę i poczytać zanim zabierzesz głos. A na jedynego cymbałą wyszłaś tutaj ty.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie