📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

@Nizki - Będąc obrońcą Apple dałeś świetny argument hejterom. To co napisałeś o iP5 jest jednym z głównych argumentów przeciwko tej firmie, wciskanie tego samego po raz kolejny pod inną nazwą z kosmetycznymi zmianami. Robienie z tego wielkiej sensacji to jest właśnie głupie w tej firmie...

Nizki napisał/a:
Producentem procesora A6 jest Samsung, pomyśl logicznie czy dałby wygrać produktowi Apple ? To pozorna szybkość z racji tego że nie ma w iPhone multitaskingu. Niby coś tam jest, ale do prawdziwego multitaskingu to temu systemowi daleko.@Corey_09
Jestem obronca Iphona bo jak widze takie komentarze jak te tutaj to sie rzygać chce. Tak sie składa, że Iphone 5 jest najszybszym smartphonem na rynku w tej chwili.
Ha, może iphone 5 jest szybszy od SGSIII, ale.... root + kilka programików = iphone 5 daleko w tyle... to co można robić z androidem to się w głowie nie mieści, a o uniwersalnych wtykach już nie wspomnę, podstawowym słowem posiadaczy iphone to "przejściówka" za jedyne 29$...

Ale że oni w ogóle tak czatują pod tymi sklepami to jest na maksa żałosne!
A to Nokia jeszcze istnieje ? Przez jej syfiastego symbiana straciłem kontakt z tą firmą.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie