Wielki trener Jose Mourinho pokazuje, jak dobrze jest wychowany i jakie posiada maniery.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
nie mówię o tym czy mu się należało, czy nie. Zawsze to Barcelona jest "pokrzywdzona" i każdy obojętny kibic widzi stronniczość mediów
@needweed
cos ci sie chyba poj***ało, bo filmik ktory wstawiłes to ten sam ktory wstawil wyzej 'WhatsUpMan' tylko z innej kamery, wiec kur*a nie badz oszolomem
cos ci sie chyba poj***ało, bo filmik ktory wstawiłes to ten sam ktory wstawil wyzej 'WhatsUpMan' tylko z innej kamery, wiec kur*a nie badz oszolomem
Ja tam się specjalnie na piłce nie znam, ale zauważyłem, że jak Barcelona z kimś gra, to przeważnie kibice przeciwników Barcy mówią, jak to Messi i reszta aktorzą. Coś w tym chyba jest
Messi raczej nie aktorzy, ale racja, jest kilku, którzy symulują od czasu do czasu. Ale przynajmniej nie narażają przy tym nikogo na poważne kontuzje tak jak te pojeby z realu (pepe, marcelo, ostatnio tez ramos).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie